Lansare www.yacco-lub.ro

Compania Panreuss, importatorul marcii de lubrifianti YACCO, fabricati exclusiv in Franta, a lansat noul sau site www.yacco-lub.ro.

yacco logo
S-a lansat noul www.yacco-lub.ro, websiteul lubrifiantilor auto si industriali YACCO Franta

Site-ul este conceput ca un suport de informatie deosebit de utila atat pentru profesionisti cat si pentru proprietarii si utilizatorii de autovehicule si echipamente aflati in situatia de a alege cel mai bun lubrifiant.

Totodata este si magazin online deosebit de usor de folosit pentru potentialii cumparatori ai acestori tipuri de produse.

Siteul www.yacco-lub.ro este organizat pe doua sectiuni.

Prima sectiune prezinta informatii cu un pronuntat caracter tehnico-practic: despre lubrifianti, alegerea lubrifiantilor potriviti, de ce este obligatoriu sa folosim uleiuri omologate de catre producatori, norme ale constructorilor europeni si americani de motoare si echipamente industriale, prin ce se deosebeste un lubrifiant oarecare de unul de calitate, etc.

In cadrul acestei primei sectiuni se prezinta si un scurt isoric YACCO compania franceza cu o istorie de mai bine de 92 de ani  care, prin Jean Dintilhac, unul dintre fondatorii sai, a reusit stabilizarea hidrocarburilor prin adaugarea de aditivi si astfel, a deschis calea fabricarii lubrifiantilor moderni.

Compania cu sediul in Normandia detine mai mult de 500 de recorduri mondiale stabilite de diverse motoare lubrifiate cu gama YACCO.

Centrul de cercetare este certificat ISO 9001 din anul 2000.

Intregul proces de fabricatie, de la alegerea bazei minerale pana la ambalare are loc in Normandia, lucru care confera o calitate superioara garantata produselor. Uleiurile YACCO sunt omologate de catre principalii producatori de autovehicule si motoare si sunt permanet incercate pe aceste adevarate bancuri de proba care sunt competitiile sportive de profil.

A doua sectiune este organizata ca un magazin online de unde clientii pot achizitiona simplu si in cunostinta de cauza lubrifiantii necesari.

Doamna Zoranca Panici, Directorul General al companiei, ne-a declarat:  “Produsele sunt prezentate in detaliu, meniul este organizat logic si este usor de folosit. Permanent, un « Ghid de lubrifiere » in care se ragasesc toate modelele de autovehicule, utilaje si masini agricole, poate fi utilizat pentru alegerea produsului potrivit”.

Pentru clientii magazinului www.yacco-lub.ro livrarea produselor achizitionate este gratuita.

“Produsele sunt prezentate in detaliu, meniul este organizat logic si este usor de folosit. Permanent, un « Ghid de lubrifiere » in care se ragasesc toate modelele de autovehicule, utilaje si masini agricole, poate fi utilizat pentru alegerea produsului potrivit”, Zoranca Panici – Director General.

YACCO este o marca populara in randul posesorilor de motociclete, scutere, karting si ATV-uri si de aceea, gama de produse dedicata lor isi are, alaturi de celelalte domenii de utilizare(auto, transporturi,constructii si lucrari publice,  yachting, marina profesionala, aviatie usoara, etc), locul ei.

Despre Panreuss Impex

Societatea romaneasca cu capital mixt romano-francez infiintata in anul 1993 este importatorul exclusiv pentru Romania al lubrifiantilor YACCO din anul 1996. Societatea importa de asemenea si piese auto din dezmembri de provenienta Franta, de calitate garantata, la vanzarea carora se acorda garantie.

Cu ocazia lansarii www.yacco-lub.ro, echipa YACCO Romania a participat la expozitia cu profil moto SMAEB 2011 – Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, de la ROMAERO Baneasa. Vizitatorii standului au fost intampinati cu noutati, sfaturi tehnice si practice despre lubrifianti si despre produse specifice moto precum si cu preturi promotionale la vanzarea produselor expuse.

PANREUSS IMPEX
www.yacco-lub.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *