Lansare www.ManagementulPerformantei.ro

Acumen Integrat lanseaza www.ManagementulPerformantei.ro, prima platforma online pentru integrarea cunostintelor de management al performantei la nivel strategic, operational si individual.

digitalNumita pe scurt si Mgpm.ro, aceasta platforma face parte din portofoliul online al Acumen Integrat care cuprinde www.IndicatoridePerformanta.ro, un catalog cu peste 1275 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), www.eBalancedScorecard.ro, www.IdentitateOrganizationala.ro si blogul www.BalancedScorecardinRomania.ro.

Interfata platformei se prezinta intr-un format actualizat cu sectiuni si detalii despre managementul performantei la fiecare nivel, insotite de recomandari, bune practici si directii cheie pentru o informare completa.

Configurat dupa modelul paginilor web din portofoliul online al Acumen Integrat, ManagementulPerformantei.ro contine urmatoarele sectiuni principale:

– Sectiunea Integrare – ofera o perspectiva vasta asupra managementului performantei, a confluentei sale cu alte discipline, a sistemelor, instrumentelor si Modelelor de Excelenta specifice;

– Sectiunile Strategic, Operational si Individual ofera o privire de ansamblu completa asupra managementului performantei pentru fiecare nivel, analizand: profilul si evolutia istorica, fundamente teoretice, arhitectura – instrumente si sisteme folosite in managementul performantei, integrarea tehnologiei, bune practici si directii cheie de viitor.

Gruparea informatiilor pe fiecare sectiune in parte urmareste o navigare intuitiva in cadrul platformei, utilizatorii avand la dispozitie informatii structurate despre managementul performantei, nu doar la nivel individual, cat si la nivel operational, respectiv strategic.

Sectiuneacare face referire la managementul performantei la nivel individual ofera pe langa aspectele teoretice, o serie de sugestii si recomandari in raport cu performanta individuala, evaluarea performantelor angajatilor, standarde si criterii de performanta, criterii de evaluare,monitorizarea initiativelor de imbunatatire, precum si altele.

“ManagementulPerformantei.ro este rezultatul unei cercetari in domeniul managementului si masurarii performantei desfasurate pe o perioada indelungata de timp.Echipa Acumen Integrat si-a propus prin intermediul acestei platforme sa faciliteze accesul la informatii relevante si actualizate tuturor celor care doresc sa obtina perspective cuprinzatoare asupra naturii disciplinei Managementul Performantei”, a afirmat Alexandra Moldovan, Editor ManagementulPerformantei.ro.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Despre ManagementulPerformantei.ro

ManagementulPerformantei.ro este o platforma online pentru integrarea cunostintelor de management al performantei la nivelurile strategic, operational si individual. Aceasta trece in revista evolutia Managementului Performantei, precum si instrumentele cheie, sistemele si programele software utilizate in aceasta disciplina la toate nivelurile. Platforma combina cadrul teoretic si arhitectura cu sfaturi referitoare la bune practici si directii cheie, permitand vizitatorilor sa obtina perspective comprehensibile asupra naturii disciplinei Managementul Performantei.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Website: www.acumenintegrat.ro
marketing@acumen.ro
http://www.acumenintegrat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *