Lansare TheTable.ro

S-a lansat www.thetable.ro, siteul de prezentare al cochetului restaurant The Table locat in zona de Nord a Bucurestiului, in incinta Baneasa Business & Technology park.

restaurant The Table Bucuresti
restaurant The Table Bucuresti

Gandit special pentru a oferi vizitatorilor o experienta de navigare cat mai placuta, siteul este unul curat, aerisit, fiecare informatie fiind accesibila la numai un click distanta.

Ce recomanda The Table?

  • In primul rand, localul este o adevarata oaza de liniste in tumultumul cartierului Baneasa, o locatie perfecta pentru a savura un pranz sau o cina de neuitat alaturi de colegi sau de o persoana draga.
  • Personalul inalt calificat poate satisface cele mai inalte exigente in materie culinara, zilnic fiind pregatite atat bucate traditionale cat si preparate internationale.
Locatie evenimente Bucuresti: restaurant The Table
Locatie evenimente Bucuresti: restaurant The Table
  • In aceasta locatie pot fi organizate atat petreceri corporate cat si petreceri private. Restaurantul este suficient de incapator chiar si pentru un botez de neuitat, deoarece in penuria de restaurante botez Bucuresti, The table ofera un raport pret/calitate al serviciilor oferite este imbatabil in zona.

Despre www.thetable.ro

Adresa: Sos. Bucurest-Ploiesti, nr. 42-44, Baneasa Business & Technology park, cladirea B, aripa B2, Bucuresti, Sector 1

Email: rezervari@thetable.ro

Telefon: +40 732 600 800

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *