Lansare site www.discoveryindustry.ro

Discovery Industry distribuitor de utilaje si echipamente alimentare anunta lansarea siteului oficial.

Discovery Industry logoDiscovery Industry distribuitor de utilaje si echipamente alimentare noi si second hand anunta lansarea siteului oficial www.discoveryindustry.ro.

Cu un web design modern si atractiv  si o interfata usor de utilizat ce pastreaza in acelasi timp valorile companiei si identitatea de brand, punem la dispozitia clientilor nostri, firmelor din domeniul alimentar, utilaje si echipamente de cea mai buna calitate.

Creat special pentru a fluidiza relatia cu clientii si colaboratorii nostri, www.discoveryindustry.ro se concentreaza pe necesitatile acestora printr-o comunicare directa si o structurare atenta, completa si eficienta a informatiilor prezente pe site.

Va invitam sa descoperiti si sa accesati noul nostru website – www.discoveryindustry.ro – unde veti regasi gama noastra de produse destinate industriei alimentare: utilaje de panificatie, echipamente alimentare, utilaje alimentare second hand, utilaje de patiserie, echipamente horeca, malaxoare, cuptoare de patiserie, mixere planetare, cuptoare pizza etc.

Pentru o comanda rapida sau detalii legate de ofertele noastre, va invitam sa ne contactati fie prin telefon: 0742 401 955 sa prin email: contact@discoveryindustry.ro .

Discovery Industry. Standardul echipamentelor si utilajelor alimentare!

SC Szaninterm SRL
Str. Avram Iancu, nr. 7
Oradea, jud. Bihor
CUI: RO16845842
Nr. Reg. Com.: J05/1886/2004
Mobil: 0742-401.955
Email: discoveryindustry@gmail.com
http://www.bvbusinessconsulting.ro/

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *