Lansare site Pizzeria Maestro

Maestro Pizza & Delivery este o pizzerie premiata la nivel international prezenta in Targoviste si Ploiesti. Pizzeria s-a facut remarcata inca de la deschidere prin retetele proprii speciale si prin atentia acordata satisfacerii clientilor.

Pizzeria Maestro

Primul sediu a fost deschis in Targoviste in anul 2011. Parcursul pana la succes a fost unul lin, la acest lucru contribuind pasiunea angajatilor pentru pizza si atitudinea deosebit de prietenoasa fata de clienti. Maestro Delivery se afla in momentul actual in Targoviste pe strada Lt. Stancu Ion Nr. 21 si in Pitesti pe strada Teiuleanu Nr.48.

Maestro Pizza & Delivery este castigatorul primului loc al Campionatului Mondial de Pizza din Italia, cucerind si juriul international prin retetele sale gustoase gatite dupa model autentic italian.

Ingredientele folosite sunt mereu proaspete, iar produsele sunt coapte in cuptoare cu lemne. Pizzerii prepara produsele la vedere, chiar in fata clientilor. Fiecare pizza este pregatita cu acelasi devotament ca si cum s-ar fi aflat in fata unui juriu de specialitate.

Calitatea superioara este usor de remarcat de catre orice iubitor de pizza.

Dupa cum spune si numele, la Maestro pizza poate fi cumparata atat in sistem Take Away, cat si in sistem Delivery. Clientii pot alege unde vor sa manance pizza in functie de programul personal sau de preferinte. Pizza poate fi servita astfel atat acasa, cat si la birou.

Meniul de pizza este alcatuit din aproximativ 24 de retete variate care includ atat retete clasice, cat si retete proprii celor de la Maestro. Pizza este disponibila in diferite dimensiuni si exista mai multe oferte speciale ideale pentru petrecerile cu prietenii sau grupurile mai mari. Preturile sunt cuprinse intre 11 si 35 de lei.

Exista de asemenea o serie larga de topping-uri, precum si preparate unice create de Maestro. Printre acestea se numara Pizza Sandvis Prosciutto, Pizza Sandvis Bacon sau Chifla speciala cu pui. In acelasi timp, meniul mai cuprinde covrigi de diferite tipuri si bauturi lactate.

Maestro Pizza & Delivery este una dintre cele mai respectate si apreciate pizzerii din tara, cucerind incontinuu clienti cu preparatele sale. Acestia beneficiaza de produse de calitate recunoscuta la nivel international la preturi avantajoase.

Despre Maestro Pizza:
Maestro Pizza este detinut si administrat de catre MAESTRO Pizza & Delivery Targoviste.
Adresa: strada Lt. Stancu Ion, nr. 21, vizavi de Kaufland, Targoviste
Telefon: 0372.707.070

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *