Lansare site CertificatEnergetic24.ro

Pe o nisa dinamica, odata cu intrarea in vigoare a legii 159/2013 care a instituit obligativitatea intocmirii Certificatului Energetic, s-a lansat certificatenergetic24.ro dorind a fi solutia optima atat pentru proprietarii care doresc sa vanda o locuinta cat si pentru cei care doresc sa o inchirieze.

certificatenergetic24.ro logo
certificatenergetic24.ro

Meniu intuitiv, navigatie facila

Ne mandrim cu faptul ca interfata noastra web este una intiutiva, navigarea fiind usoara chiar si pentru persoanele “novice” in ale internetului. Din pagina principala, auditorii nostri sunt doar la un click distanta de Dvs.

Pret atractiv la certificate energetice, imbatabil in piata

Preturile pentru un certificat energetic se situeaza intre 1 si 6 lei per metru patrat, variind functie de supratata construita si de dificultatea lucrarii. Suntem o echipa extrem de flexibila, customer orientated, astfel, daca vei gasi in piata un pret mai avantajos, consultantii nostri iti vor oferi discounturi suplimentare.

Despre certificatenergetic24.ro

Siteul este detinut si administrat de catre Viacasa Imobiliare SRL, Intr. Verii nr. 23, Cam.1 Com. Berceni, Jud. Ilfov

Despre Optimizare-seo.info

Optimizare-seo.info ofera servicii de optimizare pentru motoarele de cautare, monitorizare, mentenanta websiteuri precum si alte servicii conexe.

Robert Ivan, Consultant SEO

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *