Lansare ProlinguaExpert.ro

Am decis ca e momentul sa avem o imagine coerenta online asa ca am lansat site-ul nostru oficial www.prolinguaexpert.ro.

Pro Lingua Expert logoAm adoptat un design nou, modern, inovativ si care ne reprezinta in totalitate. Stilul grafic atractiv evidentiaza fiecare categorie din site, informatia si munca noastra.

Sub brandul Pro Lingua Expert gasiti o echipa de specialisti ce va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate in peste 30 de limbi, interpretare cat si servicii de colationare (verificare si corectare), legalizare, apostilare, tehnoredactare.

Nu suntem doar un alt birou de traduceri, ci partenerul ideal pentru cei interesati de servicii profesionale de traduceri oferindu-va cele mai optime solutii puse in practica de o intreaga echipa de traducatori exigenti si talentati.

Punem accent pe pastrarea sensului original al textului fara nici un fel de abatere, adaptandu-ne intotdeauna cerintelor specifice fiecarui proiect in parte, oferind confidentialitate absoluta, pe tot parcursul colaborarii.

Mai mult, oferim consultanta gratuita.

Va invitam sa accesati noul nostru website: www.prolinguaexpert.ro.

Str. Iancu Jianu, nr.14, bl.11, sc.1, ap.1
CRAIOVA, judetul Dolj
prolinguaexpert@gmail.com
www.prolinguaexpert.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *