Lansare portal Targoviste.info

S-a lansat www.targoviste.info, primul portal adresat locuitorilor vechii capitale a tarii romanesti care doresc sa aiba acces la cele mai noi informatii despre orasul lor.

Portal Targoviste.info
Portal Targoviste.info

Pentru un beneficiu adus comunitatii locale, acest site doreste o promovare a orasului Targoviste pe toate planurile: educatie, sanatate, turism, locuri si ocazii de petrecere a timpului liber, centre comerciale si depozite, precum si locuri de interes public.

Aici veti gasi toate informatiile necesare atat locuitorilor orasului Targoviste cat si celor care doresc sa viziteze acest oras, iar daca doriti sa ne impartasiti opiniile dumneavoastra, o puteti face la rubrica Contact.

Daca vreti sa vindeti sau sa cumparati ceva, sau pur si simplu vreti sa lasati un anunt, puteti face acest lucru acum, accesand panoul din dreapta sus la rubrica Anunturi, care va va duce pe pagina http://anunturi.targoviste.info, postarea anunturilor fiind gratuita membrilor inregistrati.

In partea stanga sus, in sectiunea cu acelasi nume, veti putea interoga o harta interactiva a zonei, care va va ajuta sa cautati exact locatia pe care o doriti si drumul pe care sa mergeti catre aceasta.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doresc sa vizualizeze galeria noastra foto si video, va invitam sa accesati panoul Media, rubricile Imagini si Video, unde veti gasi fotografii si filme cu cele mai importante obiective turistice din oras precum si o serie de evenimente care au imbogatit sufleteste orasul Targoviste.

Gratie noului portal, toti vizitatorii au acum posibilitatea sa afle toate informatiile utile privind orasul Targoviste, fara sa mai caute in foarte multe locuri. Cautarea pe site este usurata datorita unei aranjari minutioase a paginilor interne.

Pentru cei dintre dumneavoastra carora le place noutatea, veti gasi pe acest portal si o rubrica cu cele mai noi stiri din orasul Targoviste, atat locale cat si din toata tara, iar pe cei care sunteti interesati sa aflati tot ce va avea loc in urmatoarele perioade atat in orasul Targoviste cat si in zonele invecinate, va asteptam cu drag sa vizitati pagina noastra de Evenimente.

De asemenea, portalul Targoviste.info contine si o serie de informatii in timp real despre prognoza meteo, precum si cursul valutar actualizat pentru principalele monede de circulatie internationala.

Despre Targoviste.info:

Targoviste.info este promovat si optimizat de catre SeoServ.net, un provider de servicii cu o experienta de peste 5 ani pe aceasta nisa.

Contact:
web: www.targoviste.info
email: robert@seoserv.net
tel:0724.255.890

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *