Lansare portal Nunta-Arad.ro

S-a lansat www.nunta-arad.ro, cel mai complex site local dedicat nuntilor din judetul Arad.

nunta-arad.roSite-ul este un instrument care revolutioneaza pur si simplu modul in care cei care doresc sa se casatoreasca pot folosi internetul pentru a gasi cele mai variate informatii.

Munca depusa la dezvoltarea si implementarea acestor solutii a luat mai bine de doi ani si a necesitat investitii semnificative din partea fondatorilor.

Portalul este gandit pentru a oferi in egala masura cele mai bune oportunitati atat mirilor cat si furnizorilor de servicii pentru nunti, de la restaurante, sonorizari si fotografii pana la rochii si accesorii si a pune furnizorii in legatura cu clientii lor.

Adesea, in aceasta zona, cererea nu se intalneste cu oferta iar mirii sunt supusi unui stres si unor cheltuieli inutile.

Site-ul www.nunta-arad.ro aduna peste 250 de furnizori doar din Arad in acest moment si reprezinta o resursa importanta de informatii pentru miresele din judet.

Cei interesati pot selecta informatia pe baza criteriilor relevante pentru ei, cum ar fi numarul de invitati, amplasamentul, dotari ca terasa exterioara sau mese rotunde, fara bataia de cap si miile de telefoane pentru a afla aceste detalii, ca sa nu mai vorbim de drumurile pentru intalniri.

Cel mai important atu pe langa complexitate si rapiditate este obiectivitatea, acuratetea si informatia oferita nu numai de editori dar si de catre ceilalti clienti.

Fiecare numar de telefon si informatie oferita a fost atent culeasa si verificata pana in cel mai mic detaliu de realizatorii site-lui si beneficiaza, in plus, de ratingurile si comentariile altor utilizatori.

Site-ul www.nunta-arad.ro face parte dintr-o retea de site-uri locale care acopera intreaga tara,furnizand solutii pentru mirii si furnizorii din fiecare regiune.

Proiectul este inca in plina dezvoltare si se pregatesc in continuare numeroase avantaje pentru utilizatori.

Andreea Gudiu
andreea@scoalademirese.ro
http://www.nunta-arad.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *