Lansare portal Covasna

Joi a avut loc lansarea oficiala a site-ului judetului Covasna, de catre Consiliul Judetean Covasna.

Site-ul este conceput in limbile romana, maghiara si engleza, poarta sloganul „Gaseste-i loc in inima ta”– inspirat din denumirea unei melodii a lui Stefan Banica Jr. si poate fi accesat la adresa www.covasna.net.

Potrivit lui Demeter Janos, presedinte al CJ Covasna, site-ul se adreseaza in primul rand turistilor interesati de zona Covasnei.

Pagina de deschidere a site-ului infatiseaza doi tineri imbracati in costume populare secuiesti,  stema si harta judetului Covasna.

Site-ul contine rubrici despre judetul Covasna (Trei Scaune- Haromszek), in care sunt incluse informatii despre locuri de cazari,  modalitati de petrecere a timpului liber, cumparaturi, turism balnear si multe altele.

Site-ul contine si o sectiune culturala, unde vizitatorii pot afla mai multe despre teatrele si muzeele din judetul Covasna.

Creatorul site-ului se numeste Lukacs Janos, iar potrivit acestuia, denumirea site-ului- „Gaseste-i loc in inima ta”- vine de la faptul ca harta judetului Covasna are forma unei inimi; potrivit lui Lukacs, melodia lui Stefan Banica Jr. s-a dovedit a fi de inspiratie pentru sloganul site-ului.

Autor : Monica RIZEA , Amos News

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *