Lansare portal celule stem ro.stem-cell.eu

S-a lansat in mediul online ro.stem-cell.eu, primul modul al portalului Stem Cell.

stem-cell.eu logo
Portal celule stem

Celule Stem se vrea a deveni cel mai mare portal informational din Romania de pe nisa celululelor stem. Dedicat tinerelor familii si nu numai, Celule Stem doreste a fi un ghid complet, interactiv.

Ce sunt celulele stem? La ce folosesc ele? Ce tipuri de celule stem exista in organism? sunt doar cateva dintre intrebarile la care editorii portalului incerca sa ofere cele mai descriptive raspunsuri.

Totodata in sectiunea dedicata, vizitatorii pot citi recenzii complete ale bancilor de celule stem care activeaza in Romania, deasemenea in viitorul apropiat va fi implementat un sistem de vot, care va clasifica bancile in functie de optiunea clientilor, care au totodata si optiunea de a lasa comentarii cu privire la experienta avuta cu acestea.

In portalul Celule Stem puteti citi care sunt cele mai folosite metode de recoltare a celulelor stem, puteti afla ultimele noutati din domeniu sau puteti afla raspunsul la eventualele neclaritati in domeniu (in sectiunea dedicata Q&A, Questions and Answers).

Din dorinta de a fi aproape de vizitatorii nostri, aveti la dispozitie formularul de contact, unde via email, sau telefon editorii nostri va stau la dispozitie. Va asiguram ca mesajele dvs sunt prioritare pentru noi, astfel ca raspunsul nostru va veni prompt, in maximum 12 ore.

Mai multe informatii puteti afla accesand siteul nostru http://ro.stem-cell.eu

Robert Ivan, web developer
Contact : admin@stem-cell.eu

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *