Lansare pianocabinet.ro

piano cabinetPiano Cabinet, un modern cabinet ortodontic utilat cu aparatura de ultima generatie si-a lansat siteul de prezentare, accesibil la adresa www.pianocabinet.ro.

Noul site incearca sa respecte ultimele tentinde in domeniu, fiind astfel structurat incat sa ofere vizitatorilor sai o experienta de navigare cat mai placuta.

Informatiile esentiale sunt disponibile la numai un click distanta, astfel incat pot fi accesate rapid, chiar si de neinitiati in ale mediului online.

Clinica Piano ofera o gama completa de servicii stomatologice, pornind de la ortodontie (aparate dentare fixe/mobile pentru copii, aparate dentare pentru adulti si adolescenti, aparate dentare invizibile Invisalign), pedodontie (servicii stomatologice complete pentru copii), profilaxie (detartraj si periaj profesional, Air Flow), estetica (albire dentara, fatetare) si terminand cu serviciile de chirurgie si micro chirurgie.

Puncte forte: Oferte de fidelizare pentru clienti

    • Studentii beneficiaza de 10% reducere la toate tipurile de aparate dentare.
    • Facandu-ti o albire la Piano, beneficiezi de un voucher cadou cu care un prieten/ cunostinta isi poate albi dintii gratuit.
cabinet ortodontic Piano Cabinet
cabinet ortodontic Piano

Doua aparate metalice la pret de unul! Daca iti plac aparatele dentare

  • metalice, vino cu un prieten la Piano Cabinet si veti primi fiecare cate un aparat, platind doar unul.
  • 10% reducere pe viata! La finalizarea unui tratament ortodontic, fiecare pacient primeste un carde de fidelitate cu care veti avea 10% reducere la toate serviciile disponibile.

 

servicii stomatologice Piano Cabinet Bucuresti
servicii stomatologice Piano Cabinet Bucuresti

Despre piano cabinet

Adresa: Str. Monetariei 12, ap 03, sector 1, Bucuresti
Tel: 021.310.91.35
Email: pacient@pianocabinet.ro
web: www.pianocabinet.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *