Lansare magazin online zazaboutique.ro

Lansam o provocare pentru toate femeile care stiu ca prima impresie este data de modul in care te imbraci. Propriul stil e cartea ta de vizita, pe www.zazaboutique.ro il poti adapta sau chiar adopta la trendul sezonului.

Magazin online zazaboutique.ro logoMiercuri, 13 aprilie 2011 se deschide magazinul online www.zazaboutique.ro.

Pentru ca nu haina il face pe om, dar il educa, Zaza Boutique selectioneaza cele mai zazzy piese vestimentare si iti propune o viziune unica asupra modei de strada. Vrem sa scapam de suprematia brandului si sa redescoperim spiritul hainelor.

Zaza Boutique isi propune sa fie mai mult dect o interfata online. Oferim combinatii incitante pentru orice stil si personalitate.

Zaza Boutique pipaie materialele, inspira calitatea, da atentie detaliilor si ofera autenticitate fiecarei combinatii.

Cele trei stiluri caracteristice: Clasic, Urban si Leisure iti asigura piese desosebite pentru diferitele activitati de zi cu zi.

Zaza Boutique sustine creatiile tinerilor designeri precum: La Chatterie, Oana Calin si Iulia Tonegaru. Fiecare dintre acestia isi prezinta propria viziune asupra unei categori.

La Chatterie propune fuste si rochii vesele pentru un spirit zglobiu.

Bijuteriile executate manual de Oana Calin dau viata unei tinute monotone. Culori ca albastru, verde crud, portocaliu, roz, rosu si combinatiile acestora trezesc emotii de vitalitate.

Designerul Iulia Tonegaru (face arta din lenjeria intima) propune pentru femeile ce stiu ca si in intimitate stilul conteaza, corsete senzuale si incitante.

Materialele folosite precum catifeaua sau matasea naturala subliniaza feminitatea si o innobileaza. Toate creatiile designerilor sunt compozitii hand made folosind materiale de calitate ca brocart, piele, fir de bumbac, catifea, matase naturala precum si pietre semi-pretioase.

Pentru a sarbatori prima zi de lansare, Zaza Boutique ofera 10% reducere pentru gama Zaza si cadoul Zazzy pentru fiecare comanda facuta.

Va asteptam online miercuri, 13 aprilie 2011, la petrecerea noastra de deschidere.
www.zazaboutique.ro

Oana Popa
0743.610.150
oana@zazaboutique.ro
http://www.zazaboutique.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *