Lansare magazin online www.mimostore.ro

Povestea Mimo a inceput in 2011, ca o extensie a business-ului de familie, iar incepand cu luna iulie 2011, produsele Mimo sunt disponibile pe magazinul online dedicat, accesabil pe www.mimostore.ro.

Magazin online www.mimostore.roMimo, noul brand romanesc, propune haine chic in serii limitate si accesorii fashion lucrate integral manual. Produsele Mimo sunt aparent simple, dar ies in evidenta prin design, materiale neconventionale si combinatii de culori.

Atat colectiile, cat si site-ul sunt administrate de Gia si Ruxandra Mirea.

“Totul a inceput ca o joaca bazata pe o pasiune comuna, fashion-ul luand amploare in momentul in care produsele noastre au fost remarcate si apreciate de cei din jur”, declara Gia Mirea.

Mimo este pentru persoanele carora le plac lucrurile simple reinventate si isi doresc sa se faca remarcate prin obiecte vestimentare in serii limitate, perfect purtabile si adaptabile oricarui stil si moment al zilei”, adauga Ruxandra Mirea.

Gia si Ruxandra Mirea intra in sfera antreprenoriala cu o experienta de aproape 10 ani in domeniul publicitatii, profesand de-a lungul timpului pe branduri locale si internationale, la care se adauga 18 ani de know-how in industria textila, prin business-ul de familie.

Experienta cumulata de-a lungul timpului le-a adus mai aproape de consumatoare, venind cu solutii adaptate nevoilor lor.

Mimo intelege ca fiecare persoana isi doreste sa fie speciala.

Mimo este o marca de comert a Azuga Impex SRL.

Despre Azuga Impex SRL

Infiintata in Bucuresti in 1993, compania a debutat in industria textila prin productia hainelor de copii, deservind distribuitori din intreaga tara. In 2011 se lanseaza brandul Mimo, sub care se comercializeaza pentru prima data in regim en-detail o linie de haine si accesorii dedicate femeilor.

www.mimostore.ro
mimo@mimostore.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *