Lansare magazin online fashionshoes.ro

Noul site de shopping online www.fashionshoes.ro se lanseaza astazi la nivel national.

cumparaturi online


Fashionshoes.ro isi propune sa devina prima sursa online din Romania dedicata shopingului inteligent, cu stil si profesionist.

Aici veti gasi intotdeauna pretul corect, alaturi de oferte lunare si de concursuri, pe un portal de fashion in concordanta cu ultimele trenduri. Concursul prezentat insoteste noua colectie de primavara-vara 2011.

Promovarea site-ului si a noii colectii primavara-vara 2011 se realizeaza prin intermediul unui concurs. Cunoscutul fotograf Gabriel Hennessy, alaturi fashion&shoes.ro, ofera doamnelor si domnisoarelor cu stil sansa de a fi vedeta unor sedinte foto profesioniste. Intra in concurs pe site-ul mai sus amintit, incarca o poza sugestiva cu tine si poti castiga:

Marele premiu o sedinta foto + un book profesionist, realizat de Gabriel Hennessy, pentru o doamna/ domnisoara, care va deveni astfel imaginea fashionshoes.ro timp de 1 luna.

Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie- 6 martie. Castigatorii vor fi trasi la sorti si publicati in pagina de concurs a site-ului pe data de 8 martie.

Pentru mai multe informatii: www.fashionshoes.ro.

Persoana de contact:
Ali Matar, tel.: 0722. 295. 455
mail: ali.matar@fashionshoes.ro
andrei@themarks.ro
http://www.themarks.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Lansare magazin online fashionshoes.ro

  • 22.03.2011 at 16:17
    Permalink

    cele mai proaste servicii! pantofii de o calitate foarte indoielnica…o pereche din 3 a fost chiar purtata (cu talpa murdara), alta pereche cu urme de perie si de murdarie…
    clientul e informat ca transportul va fi gratuit – dar la livrare afli ca nu e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *