Lansare magazin online Cosmeticebiohem.ro

Cosmeticebiohem.ro isi propune sa creeze atat o noua tendinta in ingrijirea naturala dar si sa obtina un loc important printre magazinele de profil din Romania.

Magazin online cosmeticebiohem.ro logoPopularizarea in premiera a produselor naturale cu o paleta larga de intrebuintari precum Apa forala (aroma erbacee), ale caror proprietati demonstrate ca exceptionale au fost de sustinute de specialisti dermatologi, cosmeticieni si alte diverse personalitati, ne recomanda pentru modul responsabil si consecvent in care dorim sa ne dezvoltam.

Produsele BIOHEM sunt realizate FARA A FOLOSI APA, ci doar ingrediente de cea mai buna calitate, evitand conservantii chimici, peg-urile, parabenii Si parfumurile sintetice. Astfel se obtine cosmetice de calitate fara a folosi substante daunatoare pentru pielea si tenul nostru:
– produse pentru fata si corp;
– preparate dermoprotective;
– uleiuri unice care satisfac exigentele fetei si ale corpului;
– sampoane pentru tratamentul parului;

LINIA BIOHEM ARMONIA – Colectia Armonia pastreaza caracteristicile organoleptice ale substantelor biologice naturale.

LINIA BIOHEM CARE – Cosmeticele dermoprotective din colectia Care au in compozitie ingrediente active dindiferite extracte din plante, flori, uleiuri esentiale & vegetale.

Echipa cosmeticebiohem.ro ofera un program de afiliere unic in zona online din Romania care ofera clientelor siteului nostru un castig substantial pe baza recomandarilor facute in cercul de prietene. Deasemenea programul de Afiliere ofera posibilitatea fiecarui client sa isi administreze si monitorizeze eficient informatiile referitoare la afiliati (Bonusuri si Sursa).

Puteti comanda produse cosmetice bio 100% naturale de la Biohem fara a va inscrie in sistem, insa nu veti beneficia de reducerea de 21%, pe care o primiti la inscrierea ca si consumator inregistrat, facand o comanda de minim 20 de puncte, sau ca si colaborator, la o comanda de minim 25 de puncte.

Dorim ca prin acest program de afiliere sa sporim constientizarea beneficiilor ingrijirii naturale si alternativa unei frumuseti bio-organice de durata si astfel sa ne permitem garantarea celui mai bun pret pentru produsele cosmetice bio de calitate intre magazinele online de specialitate.

Detaliile programului de afiliere si loialitate in paginile site-ului Cosmeticebiohem.ro

Informatii de contact
Boiasu Ionut & Boiasu Maria
www.cosmeticebiohem.ro
bsionut@yahoo.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *