Lansare magazin Marelepescar.ro

Odata cu lansarea magazinului online de pescuit, MarelePescar.ro ofera acum si mai multe beneficii clientilor sai, care pot comanda articole de pescuit la orice ora, din orice locatie.

Marelepescar.ro logoLivrarea produselor se face oriunde in Romania, iar la comenzile de peste 200 lei transportul este gratuit.

De asemenea, accesand pagina speciala cu promotii la articole de pescuit, clientii pot beneficia de o gama diversificata de reduceri de pret de pana la 70%.

“Am facut eforturi considerabile pentru a permite utilizatorilor sa ajunga la articolele de pescuit dorite cu maxim 3 click-uri”, Cristian Necula, Managing Partner MarelePescar.ro.

Portofoliul de produse.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, MarelePescar.ro recomanda clientilor sai articole de pescuit de calitate.

In portofoliul de produse se gasesc unii dintre cei mai importanti producatori de articole de pescuit de pe piata.

Printre acestia se numara: Shimano, Daiwa, Okuma, Ryobi, EnergoTeam, Sert, Wychwood, Mitchell, Korda, Berkley, CarpExpert, Benzar, si multi altii.

Gama de produse include: lansete, mulinete, vergi, fire, carlige, plumbi, momitoare, monturi, momeli, nada, imbracaminte si accesorii.

Cu ce vine nou pe piata MarelePescar.ro?

Marelepescar.ro este un magazin online de pescuit care se afirma prin accesibilitatea produselor.

“Am facut eforturi considerabile pentru a permite utilizatorilor sa ajunga la produsul dorit cu maxim 3 click-uri.

Fata de competitorii online oferim in premiera filtrarea produselor.

Odata ce un vizitator este pe o anumita categorie de produse – de exemplu lansete pentru pescuit la stationar – va gasi un numar foarte mare de produse. Pentru aceasta categorie, MarelePescar.ro ofera posibilitatea de a filtra dupa producatori, tipul lansetei, lungime, actiune, dar si pret, astfel incat sa ajunga usor la cateva produse care sunt de interes pentru el.

Si pentru celelalte categorii exista o multime de filtre ce il vor duce pe vizitator foarte repede catre produsul cautat. Timpul este foarte important pentru clientii nostri.” declara Cristian Necula, Managing Partner MarelePescar.ro.

Ce urmeaza?

Dezvoltarea portofoliului de produse este prioritatea nr. 1 pentru MarelePescar.ro.

In momentul de fata magazinul online ofera aproximativ 3,500 de articole de pescuit.

Pana la sfarsitul anului se urmareste diversificarea gamei de produse cu inca 1,500 de produse, de la cat mai multi producatori de renume.

Despre LVL Services SRL

MarelePescar.ro (marca inregistrata a LVL Services SRL) este un magazin online de pescuit infiintat in dorinta de a oferi pescarilor o metoda accesibila si rapida de a comanda online articole de pescuit.

S-a pus mare accent pe crearea unui site cat mai prietenos pentru utilizatori, care sa permita trimiterea comenzilor online. Acest lucru se poate face foarte usor, de acasa, sau de oriunde exista un calculator cu o conexiune la internet.

Cristian Necula – Managing Partner
LVL SERVICES SRL
www.marelepescar.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

2 thoughts on “Lansare magazin Marelepescar.ro

 • 4.06.2011 at 17:52
  Permalink

  Site-ul arata chiar bine si mi se pare clar structurat. Oricum, concurenta din domeniu nu este asa mare. Le mai lipseste un pic de SEO. La o simpla cautare dupa ‘marele pescar’ apar pe locul 4. Stiu ca e si chestiune de timp, dar sunt curios cu ce firma au lucrat. Eu am fost foarte multumit cu Innobyte pe problema asta.

 • 8.06.2011 at 1:17
  Permalink

  Concurenta e totusi imensa.
  Daca esti atent la meta title: Magazin online cu articole de pescuit
  Asta targeaza, nu “marele pescar”.
  Via trafic.ro/tools e chiar criminala concurenta:
  6.101 pescuit
  1.179 magazin pescuit
  Evident, trebuie analizatat si google insight.
  In concluzie… au mult curaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *