Lansare magazin e-Vasion.ro

Luand in calcul evolutia pietei online din Romania in general si analizand strict domeniul materialelor de constructii si amenajarilor interioare, compania Vasion a luat decizia de a investi si a fi prezenta si pe aceasta piata.

Magazinul online e-Vasion.ro logoAsa a luat nastere magazinul online e-Vasion.ro!

VASION este prezent pe piata online din Romania prin magazinul e-Vasion.ro.

e-Vasion.ro reprezinta, in primul rand, o baza de informare pentru clientii VASION, aducand un plus de transparenta cu privire la gama de produse comercializate.

Totodata, magazinul online e-Vasion.ro, permite clientilor din intreaga tara sa beneficieze de produsele VASION, accesand magazinul online oricand, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Magazinul online e-Vasion.ro reprezinta un cumul de servicii suplimentare oferite clientilor Vasion: o baza de informare cu privire la produsele comercializate de Vasion, posibilitatea de a comanda produsele dorinte fara deplasare la magazin, posibilitate de comparare a produselor, crearea listei de cumparaturi, etc.

Prin magazinul online e-Vasion.ro, Vasion isi mareste aria de acoperire de la local (Bacau) la national (Romania).

e-Vasion.ro se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si persoane juridice, clienti pentru care timpul este foarte important.

Astfel, documentandu-se despre produsele necesare sicomandand aceste produse online pe e-Vasion.ro, ei economisesc timp.

Un alt avantaj important in achizitionarea produselor din magazinul online e-Vasion.ro este disponibilitatea 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Clientul poate accesa magazinul online e-Vasion.ro oricant, la orice ora, pentru a se documenta si a alege produsele dorite.

De asemenea, plasarea comenzii poate fi facuta oricand, foarte usor, completant un formular cu datele de contact si cele de facturare.

Dupa plasarea comenzii, clientii sunt contactati telefonic de unul din operatorii e-Vasion.ro pentru confirmarea comenzii. Abia dupa ce clientul isi da acceptul, marfa este trimite catre acesta.

Toate produsele comercializate sunt produse noi, oferindu-se certificat de garantie, manuale de utilizare, certificate de conformitate, etc.

Depozitele centrale sunt situate in localitatea Bacau, livrarile in judetul Bacau sunt gratuite. Livrarile in tara, indiferent de locatie, se realizeaza, in functie de produsele comandate, valoare si cantitate, prin masini proprii sau firme de curierat rapid.

Pentru produsele care sunt pe stoc, termenul de livrare este de maxim 48 ore.

De ce sa comandam online?

Iata 7 motive pentru care comenzile online sunt mai eficiente decat cele clasice:

– acces rapid si facil la informatii complete despre produse;

– este comod, accesibil oriunde exista o conexiune internet;

– disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7;

– posibilitatea urmaririi comenzii dupa lansare, istoric comenzi;

– nu trebuie sa asteptati un reprezentant sa preia comanda;

– suport online/telefonic;

– prioritate la livrare.

Pentru a va convinge va asteptam pe www.e-vasion.ro !

Despre VASION

Vasion a fost infiintata in anul 1992, cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comertul cu materialele reconstructii.
In decursul celor 18 ani de activitate, societatea a dezvoltat o retea proprie de magazine (27 magazine si 6 depozite) pe raza jutetului Bacau si un magazin in Roman-Neamt.
In anul 2008, deschiderea magazinului online www.e-vasion.ro, reprezenta adresarea societatii catre noi piete de desfacere din Romania.

Bogdan Blejusca
VASION
www.vasion.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *