Lansare magazin Cosmina Englizian

Cosmina Englizian magazinDesignerul Cosmina Englizian isi lanseaza de astazi, atat magazinul virtual shop.cosminaenglizian.ro, cat si noul site de prezentare www.cosminaenglizian.ro.

Designerul Cosmina Englizian, autoarea celebrei Crystal Dream – rochia ce a intrat in Guinness Book of Records – cat si a numeroase colectii ce s-au remarcat prin calitatea materialelor si a designului, a facut de astazi inca un pas pentru a ajunge mai aproape de consumatoarele de moda de calitate.

Pe domeniul www.cosminaenglizian.ro se gasesc doua site-uri – unul de prezentare cat si un magazin virtual:

Pe site-ul de prezentare poti citi noutatile despre Cosmina Englizian, evenimentele la care participa sau poti vedea publicatiile atat din tara cat si cele internationale – in care a aparut de-a lungul timpului.

Iar in magazinul virtual esti la doar 3 clickuri distanta de colectia de lenjerie Passion Du Brasil by Cosmina Englizian, colectiile de rochii de seara, colectia de rochii pentru fetite si cea de rochii de mireasa, precum si de colectia de accesorii.

Majoritatea produselor sunt accesorizate cu elemenete de cristal produse de Swarovski sub marca SWAROVSKI ELEMENTS.

Shop.cosminaenglizian.ro este un magazin virtual infiintat din dorinta de a oferi clientelor o metoda rapida de a comanda online produsele dorite, la orice ora din zi, din orice locatie, iar produsele pot fi livrate oriunde in Romania.

Cu ocazia lansarii, clientii se pot bucura preturi mai mici cu pana la 70% la rochiile de seara din colectia Eden.

Campania de lansare include si un concurs pe Facebook: Participantii trebuie sa preia pe pagina lor de Facebook produsul favorit din web site si sa-si convinga prietenii sa dea “Like”.

Cel sau cea care va strange cele mai multe like-uri va primi cadouri din colectiile de lenjerie intima Passion du Brasil.

Pentru mai multe detalii accesati www.cosminaenglizian.ro

Echipa Cosmina Englizian Couture
E-mail: contact@cosminaenglizian.ro
Tel: +4- 0757.012.512

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *