Lansare krom.ro

Lansare krom.ro

S-a lansat www.Krom.ro, noua identitate online a companiei Krom Comms SRL, unul dintre principalii provideri de servicii de mentenanta IT&c de pe aria municipiului Bucuresti.

Krom Comms SRL logo

Pentru ca vrem sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, noua interfata este una intuitiva, usor de accesat, fiecare informatie aflandu-se la doar un click distanta.

De ce ai alege Krom?

Pentru ca oferim servicii la standarde inalte, astfel incat business-ul dumneavoastra sa functioneza intotdeauna la parametri optimi. Fie ca alegeti serviciul de mentenanta IT, consultanta IT sau audit informatic, tehnicienii nostri va vor propune cele mai eficiente solutii.

Contractand serviciile Kromm aveti garantia ca in orice moment aveti asigurat suportul oferit de cei mai buni specialisti in domeniu.

Aveti nevoie de inbunatatirii a infrastructurii? Specialistii Krom va vor propune cele mai competitive echipamente, la un raport calitate/pret imbatabil.

Despre Krom.ro
Krom.ro este detinut si administrat de SC Krom Comms SRL, provider de servicii de mentenanta it.

Krom Comms SRL
RO 14937036
J40/10086/2002
Adresa: Strada Barajul Bistritei Nr. 11, Bucuresti, sector 3
mail: support@krom.ro
telefon: 0311012049

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *