Lansare karavan.eu

S-a lansat karavan.eu, siteul de prezentare al companiei www.karavan.eu de transport international de marfuri Karavan Spedition.

Volvo3

Karavan Spedition, o societate cu o experienta notabila pe piata de profil, reuseste acum, prin noua prezenta online, sa fie mai aproape atat de partenerii sai strategici, cat si de potentialii colaboratori.

Pe langa datele de prezentare ale companiei, Karavan ofera vizitatorilor sai o aplicatie online de calcul rute auto, cu ajutorul careia poti afla traseul optim intre doua localitati.

Deasemenea harta interactiva a aplicatiei ofera inclusiv ruta optima la nivel de strada.

Potentialii clienti pot lansa comenzi online, iar folosind formularul de contact, oricine poate solicita detalii legate de serviciile oferite de companie. Putem garanta ca mesajele dumneavoastre vor fi tratate cu maxima seriozitate iar raspunsul va veni intotdeauna prompt si in timp util.

Nu in ultimul rand, in sectiunea noutati puteti citi ultimele stiri din domeniul transportului de marfuri, puteti consulta colectia legislativa pusa la dispozitia dvs, vizitatorii nostri, sau puteti vizualiza tronsoanele de drum unde sunt instituite restrictii de circulatie.

Despre Karavan Spedition

Societate de transport cu capital integral privat, Karavan Spedition isi desfasoara activitatea preponderent in Comunitatea Europeana, avand incheiate o serie de parteneriate strategice cu o serie de clienti de mare calibru pe piata de profil.

Robert ivan
Web developer
www.karavan.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *