Lansare GardenMarket.ro

Am lansat GardenMarket.ro, Noul magazin de plante online al SC Treganini SRL

Magazin Garden Market
Magazin online Garden Market

Pe noua platforma online va oferim o bogata oferta de plante perene, atat flori de gradina cat si plante ornamentale ghiveci, pomi altoiti, conifere si arbusti.

Experienta utilizatorului, pe primul plan.

Noul site a fost proiectat cu gandul ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta de navigare cat mai placuta. Informatiile se regasesc la doar cateva clickuri distanta, interfata este usoara si intuitiva chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu internetul. Si, cel mai important, comanda se poate realiza simplu, in doar cativa pasi, livrarea produselor realizandu-se rapid in 24-48 de ore prin curierat rapid.

Oferim servicii all in one

Pentru ca multi clienti isi doresc o gradina de vis, dar nu au timpul si experienta necesara, oferim inclusiv servicii de proiectare, consultanta si amenajare de gradini si spatii verzi.

Despre GardenMarket.ro

Garden Market este administrat de catre SC Traganini SRL, societate cu o experienta de peste 10 ani pe nisa.

Adresa: Strada Voronet, Nr 1, Cluj Napoca
email: office@gardenmarket.ro
Telefon: 0744856608

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *