Lansare espressor.net

Am lansat espressor.net, un site de nisa ce are ca scop informarea corecta a consumatorilor care doresc sa isi achizitioneze un espressor.

logo Espressor.NetInterfata web este astfel construita inca sa respecte ultimele tendinte in domeniu, user experience fiind una dintre principalele preocupari.

Toate informatiile se regasesc la doar un click distanta de meniul principal, fiind usor accesibile si celor mai putin initiati in ale internetului.

Pe langa recenziile obiective ale diferitelor tipuri de espressoare, in curand veti putea accesa si o sectiune de blog, unde veti putea citi cele mai noi stiri din domeniu, precum si un forum de discutii unde sa puteti schimba pareri cu pasionatii in acest domeniu.

De ce sa alegi espressor.net?

Pentru ca aici gasesti recenzii obiective, cu bune si cu rele, ale espressoarelor disponibile in magazinele online din Romania.

  • Pentru ca informatia este structurata corect, pe categorii de interes. Daca de exemplu doresti sa citesti informatii despre espressoare DeLonghi, tot ce ai de facut este sa accesezi direct din meniu categoria acestui brand.
  • Pentru ca spe deosebire de alte portaluri de gen, utilizatorii unui anume tip de aparat isi pot exprima liber opiniile cu privire la agregat, putand nota deasemenea 4 parametri predefiniti ai espressorului.

 

Despre espressor.net

Portalul espressor.net este detinut si administrat de catre Ivan Florin Robert PFA.

Informatii de Contact:
Email: contact@seoserv.net
Tel: 0724255890
Site web: http://espressor.net

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *