Lansare director articole Posteaza.info

Cei de la I-writers.NET, au dorit sa lanseze un director de articole gratuit care sa ajute mai mult decat directoarele obisnuite: www.posteaza.info.

Posteaza.info
Posteaza.info, NU doar un director de articole

S-a cultivat mai nou in online, moda directoarelor de articole, directoare care de cele mai multe ori, ajung sa fie nimic altceva decat ferme de link-uri.

Pe langa asta, foarte multe din ele sunt administrate de oameni care nici ei nu cunosc prea bine limba romana, astfel ca majoritatea directoarelor nu ofera nici un fel de informatii relevante.

Pe langa acestea insa, avem ca in orice nisa si directoare de calitate in care recomand sa inscrieti cu incredere.

Inscrierea de articole in directoare de articole ajuta foarte mult, mai ales cand directoarele sunt serioase si nu accepta orice fel de articol cu oricat de multe link-uri.

In primul rand, exista anumite reguli de publicare a articolelor in directorul Posteaza.info:

Pentru ca un articol sa fie acceptat cu 1 link, trebuie sa detina un minim de 250 cuvinte.

Pentru ca un articol sa fie acceptat cu 2 link-uri, trebuie sa detina cel putin 300 cuvinte.

Pentru ca un articol sa fie acceptat cu 3 link-uri, trebuie sa detina cel putin 350 cuvinte.

3 este numarul maxim de link-uri ce poate fi acceptat intr-un articol. Numai in cazuri exceptionale, aceasta regula poate fi incalcata.

In al doilea rand, acest director de articole are o categorie speciala numita Resurse, categorie care va incerca sa fie de un real folos tuturor celor care au domeniu de activitate in online.

Mai exact, resursele promovate vor fi de fapt servicii oferite de co-nationali de-ai nostri, pentru a ne obisnui sa ne folosim de ce ne ofera acestia.

Ultima insa nu cea din urma precizare este aceea ca administratorii directorului de articole vor incerca sa scrie cat mai mult text fara link-uri, pentru a nu transforma directorul doar intr-o simpla ferma de link-uri.

Despre Posteaza.info

Directorul de articole Posteaza.info este administrat si intretinut de echipa de content writeri de articole romanesti de la www.i-writers.net. Elevi in ani terminali ai liceului, oamenii din aceasta echipa vin cu un plus pe partea calitativa a articolelor, plus oferit de profilul la care studiaza si anume, filologie-jurnalism.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *