La-Marturii.ro – magazin online de marturii

La-Marturii.ro este un website ce comercializeaza marturii pentru nunta si botez, cat si tot felul de accesorii destinate evenimentelor speciale.

Magazin online La-marturii.ro
Magazin online La-marturii.ro

Marturiile sunt pentru unii niste obiecte necunoscute, de care nu au auzit pana in perioada planificarii nuntii.

Ca scurta introducere, marturiile sunt mici cadouri care sunt oferite invitatilor la eveniment. Ele sunt oferite in semn de multumire invitatilor si pot fi alcatuite din felicitari, bomboane, ciocolatele sau diverse obiecte care sa aminteasca invitatilor despre acest eveniment.

Website Design

Site-ul se bazeaza in special pe culorile mov, alb si negru…cu elemente de design specifice nuntilor si botezurilor. Este un site simplist in care textul se integreaza bine cu imaginile si produsele prezente spre comercializare.

Functionalitate

Site-ul La-Marturii.ro este realizat pe platforma Prestashop si desi initial a fost un simplu website de prezentare, de curand a devenit un magazin online din toate punctele de vedere.

Prima pagina este alcatuita dintr-un slider mare ce contine o serie de imagini sugestive pentru principalele categorii, iar in partea de jos se regaseste un text de prezentare destul de detaliat. In parteade sus, stanga, se regasesc principalele categorii, cu subcategoriile si produselle aferente. Iar sus, in partea centrala, se gasesc categoriile cu informatii referitoare la comercializarea produselor.

Atat meniul de sus al magazinului, cat si cel din stanga, sunt vizibile pe oricare pagina din website,cu exceptia blogului.

In concluzie, daca va aflati in pasul planificarii marelui eveniment, site-ul La-Marturii.ro va pune la dispozitie o intreaga serie de accesorii pentru nunta, botez si alte evenimente speciale.

Date de contact:

eMail: contact@la-marturii.ro

Telefon: 0729.69.80.69

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *