Kubu prima agentie de strategie eCommerce din Romania

E-Commerce-ul din Romania este intotdeauna in reorganizari, iar Kubu – ce ofera solutii complete si o platforma avansata pentru magazinele online – se adapteaza si pe langa faptul ca devine in luna martie 2013 prima agentie de strategie e-Commerce din Romania, desfasoara in aceasta perioada o campanie noua in care se platesc doar 40 de euro pentru un voucher de 400 euro – valabil pentru realizarea unui magazin online standard sau avansat.


Cu o experienta de peste 10 ani, echipa Kubu a realizat magazine online la cele mai inalte standarde, dezvoltand un sistem de asistenta complex care ofera clientilor atat suport tehnic, cat si solutii pentru dezvoltarea afacerii pe care o administreaza.

Cel mai bun moment pentru deschiderea unui  magazin online avansat, prin Kubu

“Ajutorul nostru este in valoare de‭ ‬400‭ ‬de euro, iar potentialii clienti avand de platit doar 10% din aceasta suma. Mentionez ca aceasta oferta este limitata la primele 10 magazine inscrise si este o ocazie unica cu prilejul aniversarii celor 10 ani de activitate. Cu o reducere de 90% se primeste un magazin online avansat Kubu cu layout standard (vom alege impreuna cu clientul) si vom lansa in doar cateva zile magazinul online. Oferim de asemenea si consultanta ecommerce necesara lansarii. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa aveti o firma activa, cu un minim de‭ ‬2‭ ‬angajati si stoc propriu de marfa pe care sa o vindeti deja offline.‭ ‬De asemenea este obligatoriu sa aveti detaliile produselor intr-un format digital‭ ‬-‭ ‬excel si poze la rezolutie cat mai mare.‭ ‬Daca aveti deja un site,‭ ‬un catalog online de produse sau chiar un magazin online care nu aduce beneficiile la care va asteptati,‭ ‬atunci aceasta oferta este pentru dumneavoastra‭!” declara Adrian ZamfiraManager General Kubu.

Kubu are o experienta in lansarea de la zero a mai multor magazine online, magazine ce livreaza acum in medie 1000 de comenzi pe zi si au ajuns de la zero la cateva milioane de euro cifra de afaceri. Mai mult, fiind o solutie avansata de comert electronic, rezultatul a 10 ani de experienta in comert electronic, veti avea costuri semnificativ reduse de operare a magazinului online.

Platforma Kubu ajuta managerii din Romania sa desfasoare o afacere online de succes si cu cheltuieli logistice minime. Prin portofoliu dezvoltatat pe platforma KuBu Commerce se regasesc site-uri precum: libris.ro, floria.ro, ligo.ro, lizar.ro, pizzahot.ro, vitafarm.ro, vegis.ro, tiparo.ro.

Cu un magazin online avand platforma Kubu scapati de cheltuielile initiale mari ale unui magazin online obisnuit si de cheltuielile suplimentare cu administrarea IT, programatori, web-designeri, hosting si servicii publicitate contextuala, platind doar atat cat aveti nevoie. Echipa Kubu incurajeaza oamenii sa comunice rapid, sa munceasca eficient, sa dezvolte afaceri prospere pe fundamene reale, pozitionand in centrul atentiei clientul.

Despre KUBU:

KuBu este o platforma avansata pentru magazine online la cheie oferita impreuna cu toate serviciile de care aveti nevoie pentru a vinde cu succes. Ajuta firmele sa aiba prezenta online rapida si eficienta sau sa isi extinda site-ul cu o sectiune de comert electronic si tot ce implica aceasta. Platforma KuBu a fost dezvoltat de KuBu Stream, o firma de software specializata in solutii de supraveghere video, control acces si pontaj, ecommerce si web data mining.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *