Lansare Karoperdele.ro

S-a lansat KaroPerdele.ro, un nou site de prezentare care va aduce la doar un click distanta de cele mai noi colectii de perdele si draperii realizate de producatori consacrati.

KaroPerdele.ro logo
KaroPerdele.ro

Tot aici veti putea gasi o gama completa de produse destinate amenajarilor interioare, pornind de la perne decorative si pana la storuri romane si panouri japoneze.

Perdele si draperii HORECA

Pentru clintii care tin la calitate, va oferim deasemenea si perdele si draperii realizate din materiale black-out, ingnifugate sau teflonate, atat pentru interior cat si pentru spatiile exterioare.

Servicii complete

Probabil va veti intreba cu ce vine nou Karo intr-o piata suprasaturata. Ei bine, specialistii nostri va pot oferi la cerere atat servicii de consultanta, pentru a va asigura ca alegerea facuta este si cea corecta, cat si servicii de montaj, pentru care oferim o garantie de doi ani.

Totodata, daca doriti un design unicat, va punem la dispozitie si serviciul de confectionare al tesaturilor solicitate.

Oferte periodice

Nu in ultimul rand, ne recomanda promotiile si ofertele periodice cu care incercam sa ne fidelizam clientii.

Despre KaroPerdele.ro:

SC Karo Perdele SRL, adresa: Str. Caderea Bastiliei nr 54, sector 1, Bucuresti

Email: office@perdelekaro.ro

Tel: 0744.656.640

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *