Karoperdele: 6 luni de prezenta online

KaroPerdele.ro logo
KaroPerdele.ro

Sarbatorim 6 luni de la lansarea noului site de prezentare al SC Karo Perdele SRL.

karoperdele
karoperdele.ro

In acesta jumatate de an scursa de la lansare, am reusit sa ne consolidam prezenta pe o piata unde concurenta este una acerba, atat datorita noului site cat si datorita standardelor inalte de calitate autoimpuse pentru serviciile oferite clientilor nostri.

Am incercat sa inbunatatim continuu interfata grafica pentru a oferi vizitatorilor nostri, clienti si potentiali clienti, o experienta cat mai placuta. Meniul este desenat in asa fel incat informatiile sa fie usor accesibile, la o adncime de maximum doua clickuri de pagina principala.

Nu doar perdele si draperii, servicii complete!

Punctul nostru forte, care ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca nu suntem un simplu magazin de obiecte de decor interior. Oferim servicii complete, pornind de la consultanta, oferita de specialisti in design, masuratori la fata locului, pentru a ne asigura ca produsele comandate vor veni “ca turnate”, croitorie, pentru ca putem personaliza totul in cel mai mic detaliu si, evident, servicii de montaj.

Avem solutii pentru orice tip de incapere, putand personaliza atat spatii cu destinatie comerciala (hoteluri, restaurante, birouri) cat si locuite private. Preturile sunt accesibile tuturor, avand o oferta de peste 7000 de modele de perdele, draperii si alte obiecte de decor.

Despre KaroPerdele:

www.karoperdele.ro este detinut si administrat de catre Karo Perdele SRL, provider de servicii de consultanta si design interior.

Adresa: Str. Caderea Bastiliei nr 54, sector 1, Bucuresti
mail: office@perdelekaro.ro
tel:0744.656.640
website: www.karoperdele.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *