JocShop.ro ne intampina cu un nou design

JocShop.ro logoJocShop.ro este unul din cele mai cunoscute magazine online din Romania care comercializeaza jocuri video pentru PC, iar de curand, pentru a-si mentine clientii incantati, jocshop.ro a adus o schimbare majora – un nou design axat pe un mix de culori comune gamerilor.

Design. JocShop vine cu un aspect impunator mixand o gama larga de culori, precum albastru, mov, maro, rosu, galben, negru si alb, dar mixate in asa natura incat sa nu deranjeze vizitatorul atunci cand navigheaza pe website. Cum si pozele jocurilor prezentate pe website sunt destul de colorate, mixul de culori folosit in design se potriveste de minune cu poza oricarui joc prezentat in pagina produsului.

Functionalitate. Este un website prin care se navigheaza usor, compus dintr-un meniu orizontal aflat in partea de sus prin intermediul caruia putem ajunge in orice categorie de pe website. In prima pagina, in partea de sus, se regaseste un Slider principal care ne prezinta cele mai interesante oferte actuale si cele mai noi jocuri aparute, iar mai jos sunt listate cele mai vandute jocuri catalogate dupa platforma pentru care au fost realizate.

Site-ul este construit pe platforma Magento, insa datorita faptului ca s-a dorit realizarea unui meniu complex care sa afiseze diverse rezultalte atunci cand tinem muse-ul deasupra meniului(cunoscutul efect hoover), site-ul a fost incarcat cu diverse scripturi java si flash, iar acest lucru face ca prima pagina sa se incarce putin mai geu decat ar fi normal.

Procesul de cumparare al unui joc este destul de simplu: Navighezi pana ce gasesti jocul favorit, dai click pe Adauga in Cos, dupa care dai click pe Finalizeaza Comanda. Odata ajuns in aceasta pagina trebuie sa completezi Numele, adresa de livrare si metoda de plata, dupa care dai click pe Trimite Comanda.

Spre deosebire de alte site-uri, pe JocShop.ro nu trebuie neaparat sa-ti faci cont pentru a cumpara produse, iar acest lucru ii avantajeaza pe cei care nu vor sa-si iroseasca timpul completand fel si fel de formulare.

Despre magazin:

JocShop.ro comercializeaza jocuri video pentru PC, Play Station, Xbox si Wii. Incepand de la jocuri video vechi, dar populare, pana la cele mai noi aparitii de pe piata. Cu o gama larga si variata de jocuri pnetru PC si o pagina de Facebook activa, cu peste 12 000 de fani, JocShop.ro este un site in plina ascensiune ce incepe sa-si contureze o reputatie pozitiva in lumea pasionatilor de jocuri video.

Detalii de contact:

(+40) 21 316.86.01
http://www.jocshop.ro/contact
contact@jocshop.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *