Jezabel Cafe, raport de activitate

In urma cu doar cateva luni am anuntat lansarea noului nostru de prezentare.

Au fost trei luni in care am crescut frumos, in care am primit feedbackuri atat de la clienti cat si de la vizitatori, trei luni in care am incercat, si am reusit sa creeam un site user friendly, cu informatia bine structurata pe categorii de interes, la doar un click distanta de homepage.

Jezabel Suave
Noua cafea Jezabel Suave

Am reusit sa ne imbunatatim oferta de produse, lansand 4 tipuri de cafea boabe selectionate (Jezabel Crema, Jezabel Suave, Jezabel Pasion si Jezabel Gusto), disponibile de asemenea si sub forma de capsule cafea pentru fanii espressoarelor care functioneaza pe baza de Cialde.

Revenind la site, am incercat sa realizam o platforma cat mai aerisita, curata, respectand ultimele tendinte din web design. Ne mandrim cu ceea ce a iesit si speram sa fie pe placul tuturor vizitatorilor nostri. Am inbunatatit deasemenea viteza de incarcare a websiteului pentru a va oferi o navigare cat mai lina.

Nu ramane decat sa accesati noul nostru site care cu siguranta va va convinge sa ne deveniti clienti. Totodata feedback-ul dumneavoastra atat cu privire la website cat si la calitatea serviciilor pe care le oferim va fi mai mult decat apreciat.

Jezabel Cafe logo
Jezabel Cafe

Despre Jezabel

www.Jezabelcafe.ro este detinut si administrat de catre Jezabel Cafe Srl, producator si distribuitor de cafea atat pentru sectorul HORECA cat si pentru utilizatori casnici.

Adresa: Str. Piscul Crasani, nr. 4, Bl. P7, Ap. 11, Sector 6, Bucuresti
Email: office@jezabel.ro
Tel: +40 769 644 385
Web: www.JezabelCafe.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *