Inchiriere online de filme

Apple a lansat martea trecuta serviciul online pentru inchiriat filme iTunes Movie Rentals, prin care ofera spre descarcare titluri oferite de studiouri importante.

Apple a lansat noul serviciu online in cadrul expozitiei MacWorld Conference and Expo.

Pentru realizarea noului serviciu, compania a semnat acorduri cu producatori de film, printre care se numara 20th Century Fox, Disney, Warner Bros., Paramount, Universal, Sony Pictures, MGM si Lionsgate.

Utilizatorii vor putea sa inchirieze filme si sa le urmareasca pe Mac-uri sau pe computerele personale, pe dispozitive iPod, iPhone si pe ecranele TV de mari dimensiuni, dotate cu un dispozitiv Apple TV.

iTunes Movie Rentals va oferi peste 1.000 de titluri pana la sfarsitul lui februarie, dintre care 100 sunt furnizate prin intermediul serviciilor VHD.

Utilizatorii au la dispozitie pana la 30 de zile pentru a accesa un film si, dupa ce incep sa il vizioneze, este activata perioada de inchiriere de 24 de ore.

“iTunes Movie Renatls ofera utilizatorilor filme realizate de cele mai mari studiouri direct pe iPod, iPhone, TV sau calculatorul personal, fara ca utilizatorii sa trebuiasca sa se deplaseze pana la magazinul de inchiriat materiale video sau sa astepte ca DVD-urile sa soseaca prin posta. Iubitorii de filme pot astfel sa descopere si sa se bucure de filme la fel de simplu cum fanii descopera si se distreaza ascultand muzica preferata pe iTunes”
, a declarat Steve Jobs, CEO al Apple.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *