iPhone la magazine in Romania

Orange este singurul operator care aduce oficial pe piata romaneasca versiunea 3G a terminalului iPhone.

iPhone 3G ajunge in Romania in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB si 16 GB si alb pentru modelul cu memorie de 16 GB”, se arata intr-un comunicat al Orange Romania.

Clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone pot alege intre cele doua abonamente dedicate, in valoare de 39 euro, respectiv 59 euro/luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale.

“Clientii existenti se pot bucura de (…) iPhone 3G pentru ca au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, daca isi activeaza o optiune in valoare de 12 euro/luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la 289 euro. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste 32 euro, pretul telefonului ajunge la 209 euro”, se precizeaza in comunicat.

De asemenea, clientii pot achizitiona accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar si accesorii dedicate, precum echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele si huse semnate de designeri, si in curand folii protectoare pentru ecran, incarcator pentru masina, carcasa de silicon si altele.

Terminalul va fi vandut in magazinele Orange, dar si pe internet, prin Orange Web Shop. De asemenea, telefonul poate fi gasit si in 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say si din reteaua magazinelor Apple Premium Reseller din Romania.

Orange Romania este cel mai mare operator local de telecomunicatii mobile, cu 10,1 milioane de clienti la finele lunii iunie 2008. In primele sase luni ale anului, veniturile operatorului roman au avansat cu 9%, la 628 milioane euro.

Lansat in iunie 2007 in Statele Unite, iPhone este un terminal care combina un telefon, un browser Web (aplicatie software care permite accesarea paginilor web) si un player audio si video. La momentul lansarii, un terminal era vandut la pretul de 500 de dolari sau 600 de dolari, in functie de memorie.

In cel de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, incheiat la 28 iunie 2008, Apple a vandut 717.000 terminale iPhone, fata de 270.000 in aceeasi perioada a anului trecut. In primul week-end de la lansarea noului model iPhone, in iulie 2008, Apple a vandut un milion de unitati in 21 de tari.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *