Ioana Anescu: secretar executiv IAB

Prin aceasta colaborare se urmareste intretinerea unei mai bune comunicari cu membrii si partenerii, o mai buna informare a publicului cu privire la actiunile Asociatiei precum si facilitarea comunicarii intre IAB Romania si celelalte filiale din Europa si Statele Unite.

Activitatea IAB Romania se va dezvolta in perioada urmatoare prin participarea activa in cadrul grupurilor de lucru propuse de IAB Romania si IAB Europe, prin preluarea si diseminarea de materiale informative disponibile pe plan international, odata cu accelerarea derularii unei serii de cercetari si proiecte locale, avand ca scop atingerea mai buna a obiectivelor propuse de Asociatie in domeniul autoregementarii mediului online romanesc.

Ioana AnescuIoana Anescu, noul Secretar Executiv al IAB Romania, este licentiata in Marketing la ASE Bucuresti si lucreaza in marketing si comunicare din 2003,  iar din anul 2007 a sustinut traininguri de marketing si comunicare.

Printre beneficiarii proiectelor sale de consultanta in comunicare se numara companii de recrutare, agentii de turism, magazine online, samd.

Cristi Petriceanu, presedintele Asociatiei IAB Romania, a declarat cu aceasta ocazie: ”Faptul ca vom avea o persoana dedicata permanent activitatilor IAB Romania ne va permite ca in 2009 sa dezvoltam activitatea IAB Romania si sa implicam cat mai mult si cat mai multi din membrii asociatiei in toate activitatile asociatiei”.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *