Internetul din Franta explodeaza

Maurice Levy, presedintele grupului francez de publicitate Publicis, considera ca planurile de eliminare a mesajelor comerciale de la posturile TV detinute de stat, expuse de presedintele Nicolas Sarkozy, nu vor afecta cresterea pietei franceze de advertising.

“Nu sunt foarte ingrijorat in ceeace priveste cresterea per total a pietei franceze de publicitate”, a spus Levy, Chairman si Chief Executive al Publicis. In ceea ce priveste planurile lui Sarkozy, el a precizat ca “va exista un transfer al veniturilor din publicitate de la posturile de stat la cel private”.

Situatia infloritoare a pietei publicitatii online din Franta va conduce la atenuarea impactului negativ pe care o are actiunea autoritatilor franceze de a interzice publicitatea pe posturile nationale de stat, a adaugat el.

“Este clar ca pierderea accesului la televiziunea publica va afecta piata si va face ca evolutia la care ne asteptam din partea anumitor segmente sa nu mai aiba loc, insa piata va continua sa creasca. Internetul din Franta explodeaza”
, a spus Levy.

Marti, presedintele francez Nicolas Sarkozy a propus eliminarea totala a publicitatii transmise de posturile publice de televiziune.

“Doresc o refacere totala a caietelor de sarcini ale posturilor TV publice, care sa includa suspendarea totala a publicitatii pe aceste canale, care pot fi finantate prin perceperea unei taxe pe veniturile publicitare ale posturilor private si printr-o taxa asupra veniturilor obtinute de noile mijloace de comunicare, cum ar fi accesul la internet sau telefonia mobila” a declarat presedintele francez.

Daca esti interesat de piata online si informatii despre e-marketing si e-commerce in Franta, alege unul din grupurile de deasupra.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *