Internet banking BCR pentru telefoane mobile

Banca Comerciala Romana va lansa platforma de internet banking special pentru telefoane mobile cu acces la internet – m.24banking.ro.

Banca Comerciala Romana

In premiera pentru lansarea unui serviciu, aceasta este dezvoltata impreuna cu 500 dintre cei mai activi clienti ai serviciului de internet banking la BCR – Click 24 Banking. Acestia testeaza platforma si noteaza usurinta in utilizare si utilitatea optiunilor.

BCR dezvolta platforma de internet banking pentru telefoane mobile impreuna cu 500 dintre cei mai activi clienti ai serviciului.

Lansarea unei platformei vine in intampinarea tendintelor mondiale de crestere a gradului de accesu la internet de pe telefonul mobil.

Cele mai frecvente operatiuni efectuate prin internet banking sunt platile de facturi ale diferitilor furnizori

Serviciul de internet banking disponibil pentru telefoanele cu acces la internet vine in intampinarea tendintelor mondiale de crestere a gradului de acces la internet de pe telefonul mobil, beneficiind si de efectul de aceelerare indus de raspandirea pe scara tot mai larga a telefoanelor mobile inteligente (smart phones).

BCR internet banking mobilePlatforma este securizata si adaptata special pentru accesul de pe telefonul mobil.

Serviciul de internet banking pentru telefoane mobile este proiectat pentru o utilizare facila, urmand intocmai aceeasi pasi precum pentru cel standard, alaturi de dispozitivul token pentru securizarea tranzactiilor.

Obiectivul platformei este de a oferi convenabilitate si reducerea costurilor de a face banking pentru clienti.

In acelasi timp, platforma a fost dezvoltata pentru a oferi o experienta bancara cat mai bogata clientilor, indiferent de locatia acestora.

La BCR, clientii pana in 30 de ani platesc cel mai des prin internet banking factura la telefonul mobil si rata la cardul de credit.

Dupa 30 de ani, cel mai des sunt platite facturile de utilitati: gaz, telefon fix si apoi vinfacturile pentru telefonie mobila si rata la card de credit.

De asemenea, barbatii platesc intr-o masura mai mare decat femeile facturile de utilitati.

Geografic, cel mai mult folosesc internet bankingul de la BCR bucurestenii, urmati indeaproape de judetele Valcea, Iasi, Suceava si Olt.

“Bancile extind in permanenta posibilitatile de a face banking la bancomat, prin internet ori prin telefon. Clientii au devenit din ce in ce mai familiarizati cu aceste canale alternative sucursalelor traditionale. Traim in era mobilitatii, iar clientii mobili au banca in buzunar. Fac plati, transferuri si chiar investitii oricand si de oriunde, de pe telefoanele mobile”Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoare activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4  milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30  septembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 206,5  miliarde EUR, inregistrand un profit net de 736,8  milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,7%.

BCR – Comunicare Externa
Tel. 312.00.56; Fax 313 0117
Ionut Stanimir, e-mail: ionut.stanimir@bcr.ro
Nicoleta Deliu, e-mail: nicoleta.deliu@bcr.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *