Instrumente de scris Pilot online si in Romania

Primele instrumente de scris Pilot au fost create la inceputul anului 1918. De atunci si pana in prezent Pilot a pastrat permanent echilibrul extraordinar dintre rafinametul traditiei si tehnologia avangardista.

Papetarie.NET logoPilot este astazi unul dintre ultimii producatori care integreaza toate procesele necesare productiei de instrumente de scris.

De la conceptie, in propriul departament de cercetare si design, pana la ultimele finisaje si incluzand productia cernelurilor, totul se desfasoara in fabricile proprii.

In acest fel se asigura atat controlul continuu al calitatii produselor, cat si inovarea permanenta in materie de confort, siguranta si design.

stilou PreraStiloul Prera, lansat in 2011, este un nou exemplu de calitate si precizie Japoneza.

Este un stilou elegant cu un aspectul curat si simplu. Corpul sau din rasina este delicios colorat in  9 variante de culori suprinzatoare, pline de vitalitate!

Incearca-l si tu! Il poti comanda simplu si comod pe www.Papetarie.NET, magazinul online de papetarie si articole de birou al companiei Dacris.

Despre Papetarie.NET

www.Papetarie.NET este magazinul online al companiei Dacris Impex, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata articolelor de birou, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu.

Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *