Inscriere proiecte VentureConnect: 10 Iunie

Pana pe 10 Iunie, antreprenorii care doresc sa participe in cadrul celei de-a treia editii VentureConnect isi pot trimite proiectele la adresa projects@ventureconnect.ro. Evenimentul are loc pe 20 Iunie, la Hotel Intercontinental.

VenturelConnect logoCum se astepta un numar mare de potentiali investitori atat din Statele Unite cat si din Europa, se urmareste ca proiectele evaluate sa fie cat mai diverse si numeroase; in masura in care timpul alocat inscrierilor o permite.

Astfel, termenul limita de depunere al proiectelor se prelungeste pana vineri, 10 iunie.

Ca si pana acum, VentureConnect isi propune sa creeze posibilitatea relationarii antreprenorilor in cautare de finantare cu potentiali investitori interesati de domeniul IT/Internet/Tehnologie.

Pentru editia din 20 iunie, si-au confirmat prezenta investitori internationali importanti precum: Alexis Bonte (investor in eRepublik si Trilulilu), Andreas Cser (investor in Tjobs and Trilulilu), Kenneth P. Morse, Serial Entrepreneur si Founding Managing Director MIT Entrepreneurship Center, William Aulet, Senior Lecturer MIT Sloan School of Management si Senior Lecturer si Managing Director la MIT Entrepreneurship Center), 3TS Capital Partners si Ondrej Bartos de la Credo Ventures.

VentureConnect raspunde necesitatilor directe ale sectorului antreprenorial romanesc, cum ar fi cresterea business-ului cu un capital de extindere incepand de la 250.000 de Euro, mentorat in afaceri precum si contactul direct cu importanti investitori locali si internationali.

“VentureConnect este o oportunitate excelenta de business si de networking. Am avut ocazia sa port discutii cu oameni cu o experienta remarcabila care m-au ajutat sa imi structurez mult mai bine viziunea asupra business-ului pe urmatorii ani si am inteles procesul prin care un antreprenor online poate obtine o finantare semnificativa”
a declarat Dorin Boerescu, CEO 2 Parale si participant in cadrul editiei VentureConnect de anul trecut.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe www.ventureconnect.ro.

Partenerii media ai acestei editii VentureConnect sunt Wall-Street, BusinessLive, BusinessCover, StartUps.ro.

Alexandra Dumitru
Director de Proiect VentureConnect
Email: alexandra.dumitru@ventureconnect.ro
Mobil: +40 729 00 39 56
dumitru.a@postprivatizare.ro
http://www.ventureconnect.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *