Informator digital in sprijinul turistilor

Acest proiect, sprijinit de Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale si de Ministerul Transporturilor, are drept scop promovarea Capitalei pe plan national si international, respectiv popularizarea pe scara larga a Romaniei in calitate de tara de destinatie.

Infochioscul turistic este un automat digital, dotat cu trei ecrane touchscreen, receptor telefonic antivandalizare, printer, camera web integrata si camera exterioara pentru transmiterea imaginilor Live din Piata Unirii, Bucuresti.

Calatorii care tranziteaza aeroportul vor putea accesa prin intermediul infoautomatului informatiile turistice referitoare la Bucuresti si celelalte orase aflate deja in retea, precum Brasov, Poiana Brasov, Predeal, Busteni, Sinaia, Bran, Mamaia, Miercurea Ciuc si Piatra Neamt.

Pe langa informatiile cu privire la unitatile din domeniul turistic, infochioscul ofera o informatii turistice in mai multe limbi despre atractii locale si din imprejurimi, muzee, edificii religioase, institutii culturale, zone de agrement, partii de schi, trasee turistice, excursii, evenimente, harti turistice, starea vremii, mersul trenurilor, transport in comun, adrese si telefoane utile, imagini webcam.

Telefonul atasat sistemului poate fi utilizat gratuit de catre calatori pentru a contacta unitatile inscrise in sistem, informatiile se pot printa, iar infochioscul functioneaza si ca hotspot, dand posibilitatea calatorilor sa se conecteze la internet, daca se afla in aproprierea aparatului.

Totodata, turistii pot sa trimita mail-uri cu fotografii. Sistemul afiseaza datele de contact ale unitatilor, imaginile acestora, localizarea lor pe harta, modalitatile de acces, tarifele practicate, dotarile, programul de lucru.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *