Imprimante fotografice compacte Selphy de la Canon

Puteti printa poze direct de pe camera foto compatibila, un card foto, telefonul mobil fara a avea neaparat nevoie de un calculator.

Sistemul de tiparire prin transfer termic cu sublimarea cernelii inseamna de fapt ca de la aceste imprimante au disparut cartusele de cerneala.

Selphy ES3 Canon Fotoprinter Selphy ES20 Canon Fotoprinter Imprimanta foto Canon Selphy ES760 Foto imprimanta Selphy ES770 Canon

Hartie foto Canon KP-108IN, Printurile se realizeaza pe o hartie speciala care contine si cerneala si exista in forma unor casete care de fapt reprezinta consumabilul la acest tip de imprimante

Casetele cu hartie pentru poze KP-108IN contin un numar de 108 hartii fotografice cu dimensiunea de 10×15 cm si costa in jur de 26 euro + tva, ceea ce ne rezolva un pret de aproximativ 28 de centi fotografia, adica putin peste un leu poza, ceea ce este foarte bine avand in vedere calitatea si usurinta utilizarii.

Cu Tehnologia Dye Sublimation, Canon reuseste printuri de imagini omogene, lucioase oferind aspectul fotografiilor traditionale.

Pozele sunt acoperite cu un strat special care le protejeaza impotriva umiditatii si le asigura o durata de viata la aceeasi calitate de pana la 100 de ani.

Imprimantele foto Selphy de la Canon beneficiaza de o interfata prietenoasa pentru utilizare, au un design simplu si atractiv permitand chiar si copiilor de a efectua printuri cu usurinta.

In partea de software sunt disponibile tehnologii inteligente care reusesc o imbunatatire prin optimizarea automata a  imaginilor.

Imprimantele Selphy ofera mobilitate, simplitate, costuri mici de exploatare si fotografii la calitate de laborator foto.

Magazin online recomandat pentru a cumpara Canon Selphy : ELOG.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *