IMISoftware – Agentie de web design Bacau

IMI Software este una din cele mai noi si competitive agentii de web design din Bacau. Chiar daca este vorba de o agentie noua, asta nu inseamna ca si echipa este proaspat familiarizata cu mediul online.

IMI Software
IMI Software

IMI Software a luat nastere datorita uniunii unor freelanceri cu bune abilitati in web design, dezvoltare web si promovare online.

Desi la inceput agentia IMI Software exista doar in spatiul virtual la adresa www.imisoftware.ro , acum dispune si de un sediu fizic in Bacau, pe strada Ion Luca Caragiale nr. 3.

Echipa este formata din oameni cu minim 3 ani experienta in domeniu, care au lucrat atat la alte companii de dezvoltare web, cat si ca freelanceri.

Cu un portofoliu in continua crestere si datorita colaborarii atat cu firme locale cat si nationale in dezvoltare web, IMI Software este o companie de incredere care poate face fata cu succes oricarei provocari in mediul online.

Cu o ampla experienta in proiecte de web design Bacau, cat si in proiecte nationale sau internationale, IMI Software poate fi compania de care aveti nevoie.

Principalele domenii de activitate ale agentiei ImI Software:

Web design – Imi Software dispune de o echipa de designeri creativi gata sa faca fata oricarei provocari. Ei se ocupa atat de designul complet al unui website, cat si de servicii adiacente, precum realizarea brosurilor, a cartilor de vizita sau realizarea logo-urilor promotionale.

Dezvoltare Web – In alte cuvinte, realizarea site-ului dupa imaginea primita, dupa modelul facut de designer. IMI Software preia atat clienti care vor realizarea unui site dupa un model predefinit, cat si clienti ce doresc realizarea unui website autentic, creat de echipa IMI.

Promovare online – Degeaba detinem un website daca nu il si promovam! Promovarea include atat servicii de optimizare SEO, SEM, campanii AdWords, promovare in retelele de socializare, cat si promovarea efectiva prin intermediul diverselor site-uri cu trafic ridicat. Promovare = clienti.

Solutii ERP sau CRM – Datorita programatorilor experimentati atat in dezvoltare web cat si in dezvoltarea diverselor software-uri pentru companii, IMI Software ofera solutii complete de management intern pentru orice tip de companie

Date de contact IMI Software – Web design Bacau

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *