Imagini speciale pentru prezentari online

Intr-o perioada in care comertul on-line a devenit o componenta importanta a vanzarilor, prezentarea produselor printr-o imagine simpla este insufienta.

Imagini speciale: Noi tendinte de prezentare produse onlineClientii sunt in cautare de mai multe informatii, de o prezentare a produselor care sa se aprorpie cat mai multe de experienta prezentei fizice in magazin, unde pot vedea produsul din mai multe unghiuri, isi pot crea o idee despre dimensiuni.

Orbitvu, sisemul de fotografie 360, permite o prezentare prin intermediul acestui tip de fotografie, care ofera clietilor posibilitatea vizionarii tuturor detaliilor produselor pe care dumneavostra le comercializati.

Profitand de acesta tehnologie moderna si indispensabila, prezentarea produsele prin intermediul fotografiilor 360 interactive, oferiti clientilor toate informatiile de care au nevoie pentru a alege produsul dorit.

In acelasi timp, pentru dumneavoastra Orbitvu prezinta avantajul realizarii unei prezentari 360 la o calitate ridicata si foarte usor si rapid de realizat.

Pentru a afla cum functioneaza sisemul de fotografie 360 Orbitvu va invitam sa vizionati pe prezentarea pregatita pe siteul www.photosetup.ro in care puteti vedea intregul proces, de la pregatirea platoului la realizarea fotografiilor si pregatirea lor pentru vizionarea on-line.

Reprezentant Orbitvu in Romania: Simus Trading Photosetup

Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, ap1, sector 5, Bucuresti
Tel: 021 411 65 30
office@photosetup.ro
http://www.photosetup.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *