iGO amigo disponibil in Romania

iGO amigo are o interfata prietenoasa si extem de simpla, care gestioneaza un soft de navigatie foarte avansat si complex.

igo amigoMeniul sau este intuitiv, iar accesul la cele mai importante functii se face rapid. Pentru ca totul sa fie cat mai usor, utilizatorul are la dispozitie un tutorial de invatare rapida a acestor functii.

Gasirea destinatiei se face foarte precis cu ajutorul iGO amigo, softul dispunand de multe optiuni de cautare. Rapiditatea marita in calcularea rutelor si identificarea destinatiilor alese este asigurata de procesorul Centrality Atlas III de 400 MHz, integrat pe toate sistemele Navon.

Dezvoltat de compania NavNGo, iGo Amigo se bazeaza pe platforma tehnica a lui iGO 8, un soft deosebit de apreciat pentru performantele sale de navigare. Acesta inglobeaza precizia si viteza lui iGO8, dar aduce functii imbunatatite pentru cautarea adreselor si POI, mareste confortul navigarii prin meniuri si simplifica foarte mult operatiunile ce trebuie efectuate de catre utilizator.


„iGO amigo este solutia ideala pentru majoritatea utilizatorilor de PND, deoarece detine functiile cele mai importante unite intr-o structura simpla si usor de folosit. El se adreseza atat celor care nu au mai folosit pana acum un GPS, cat si utilizatorilor care cunosc bine produsele de gen, dar doresc un sistem cu mult mai performant”
, a declarat Beatrice Constantinescu, Brand Manager Navon.

Softul se gaseste in Romania pe dispozitivele PND Navon N470 Europa Full. Acestea ofera cele mai detaliate harti pentru 43 de tari din Europa, inclusiv pentru Romania, au un design slim si ecran lat de 4.3 inch.

Aplicatiile sunt inovative, iar durata de functionare a bateriei este de pana la 5 ore. Pretul pentru N470 Europa Full este de 835 RON, in toate magazinele Falcon Electronics din tara.

Despre NavNGo

Cu o echipa de peste 250 profesionisti, NavNGo Kft a fost infiintata in 2004 si este astazi lider in industria solutiilor software de navigatie din Ungaria, dar si un important furnizor mondial in domeniul jocurilor si dispozitivelor mobile.

In 2005, NavNGo a lansat iGO MyWay, care a devenit rapid softul de navigatie numarul 1 in topul preferintelor utilizatorilor maghiari. In 2008, compania a lansat iGO8, vandut impreuna cu harti pentru 43 tari din Europa si cu functii mult mai prietenoase.

Cea mai noua solutie de navigatie semnata NavNGo este softul iGO amigo, produs premium, ce aduce usurinta in utilizare, functii smart si o structura optimizata a meniului, fiind destinat utilizatorilor de zi cu zi ai GPS-urilor.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule.

Pentru automobilul dumneavoastra, Falcon Electronics va ofera produse performante, care apartin unor branduri renumite:

• sisteme de securitate: Viper, Ungo si K9

• echipamente de sonorizare: Sony Mobile Electronics, Directed Audio, Kicker, Cobalt Orion

• detectoare de radar: Beltronics, Whistler, Cobra

• sisteme de navigatie: Navon

• echipamente multimedia auto (DVD player-e, monitoare LCD): Directed Video, Eclipse

• car-kit-uri: Bury

• walkie-talkie: Cobra

• accesorii auto

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *