IAB Romania sustine EcomTIM

ecomTIM este prima conferinta regionala dedicata e-commerce-ului si are ca obiectiv realizarea unui cadru de intalnire intre oamenii de afaceri interesati sa activeze in online, cei care detin deja un magazin pe internet, marketerii implicati in dezvoltarea business-urilor online si specialistii in e-commerce.

IAB Romania logoIAB Romania este partener al evenimentului organizat de 2Parale – singura retea de afiliere membra a asociatiei  si incurajeaza initiativele de dezvoltare a utilizarii mediului online pentru afaceri.

Evenimentul se adreseaza cu precadere persoanelor care detin deja o afacere in spatiul online, dar si oamenilor cu expertiza, interesati sa initieze colaborari cu business owner-ii si va avea loc in intervalul 9-10 februarie 2011 la Timisoara.

Este structurat in doua zile de noutati, sugestii si idei de dezvoltare a afacerilor online, astfel: prima zi este dedicata conferinţelor despre fenomenul e-commerce in Romania, iar cea de-a doua zi cuprinde doua sesiuni de workshop-uri, desfasurate in paralel, adresate oamenilor de afaceri si marketer-ilor.

Membrii IAB beneficiaza de 10% reducere la pretul biletelor.

Evenimentul, organizat in intervalul 9-10 februarie 2011 la Timisoara, reuneşte unii dintre cei mai buni specialisti din online.

Odata cu noul parteneriat, lista vorbitorilor de la ecomTIM se extinde cu Daniel Nicolescu, CEO  GECAD ePayment, care va vorbi participanţilor despre una dintre campaniile realizate de ePayment împreună cu unul dintre partenerii sai, in decembrie 2010, prezentand rezultatele inregistrate de magazinele online in urma promotiei oferite.

Daniel Nicolescu are peste 15 ani de experienta in industria IT&C. A inceput să lucreze în cadrul grupului GECAD din 2002, iar anul trecut a devenit CEO al ePayment, continuand dezvoltarea si extinderea solutiei de plata online.

In cea de-a doua zi  a evenimentului, Daniel Nicolescu şi Mihai Manoliu, director de vanzări al GECAD ePayment, vor susţine un workshop în care vor arăta care este impactul plăţii online cu cardul asupra ratei de conversie a magazinului online.

Portofoliul de vorbitori care vor fi prezenţi la ecomTIM este completat de specialisti precum Dan Bulucea (Google Romania), Marius Ghenea (Asociaţia Romană a Magazinelor Online), Cem Tunakan (Groupon Romania), Cristian Manafu (Prodigy PR), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Dorin Boerescu (2Parale), Alin Popescu (Avocatnet) si Bogdan Manolea (legi-internet.ro).

In cadrul acestui parteneriat, pentru primele 10 magazine care decid sa-si extinda oferta prin acceptarea de plati online, GECAD ePayment va oferi un pachet promotional cu un discount de 100% la taxa de setup.

Totodata, magazinele online din portofoliul GECAD ePayment care doresc să participe la ecomTIM vor beneficia de o reducere de 10% din costul de inscriere la eveniment.

E suficient sa va inscrieti si e simplu, mai ales ca am implementat si plata online prin card, prin intermediul GECAD ePayment, principalul partener al ecomTIM.

Va puteti crea un pachet personalizat de conferinte&workshop-uri, alese in functie de interesele voastre.

Aveti si cateva reduceri de care puteti profita.

Partenerii 2Parale, de exemplu, se pot inscrie cu o reducere de 20% din pretul biletului. Puteti plati mai putin si ca parteneri GPeC, IAB Romania, GECAD sau daca sunt doua sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii.

Avem deja workshop-uri unde mai sunt foarte putine locuri disponibile, va recomandam sa va asigurati participarea.

Mai multe detalii despre eveniment, vorbitori, sponsori si subiectele discutate sunt disponibile la adresa www.ecomtim.ro .

IAB Romania

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *