Httpool Internet Marketing va folosi serviciile nugg.ad

Astfel, Httpool Internet Marketing va folosi aplicatiile nugg.ad pentru campanii de publicitare livrate in intreg inventarul Httpool din Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Macedonia, Austria, Bulgaria si Romania.

Campaniile transnationale vor beneficia cel mai mult de livrarea precisa a reclamelor catre grupurile target prin intermediul nugg.ad.

Httpool este principalul provider de publicitate online full service pentru pietele emergente si ne mandrim cu faptul ca le oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de marketing online care exista pe piata”, a declarat Timotej Gala, Managing Director EMEA Httpool Internet Marketing.

“Targetarea comportamentala predictiva este un exemplu pentru aceste tehnologii si ne va permite sa derulam campanii de publicitate eficiente pentru clientii nostri, realizate exact pentru grupurile vizate”, a adaugat el.

“Httpool este unj provider inovativ care are o crestere foarte rapida si care s-a impus ca lider de piata in Europa Centrala si de Est”, a spus Frank Wagner, Managing Director nugg.ad AG.

“Este extrem de important ca tehnologiile de ultima ora sa fie implementate inca de la inceput pe pietele in expansiune pentru a se obtine avantaje competitive. httpool isi asigura o pozitie avantajata prin utilizarea serviciului Predictive Behavioural Targeting al nugg.ad”
, a adaugat Wagner.

Httpool este o retea internationala de publicitate care se orienteaza catre pietele emergente. Reteaua pune la dispozitia advertiserilor si agentiilor o oferta integrata in domeniile comunicarii de marketing si media digitale.

Httpool Internet Marketing are sediul central la Viena și opereaza sapte filiale locale in Europa Centrala si de Est, avand parteneriate puternice in Statele Unite, Asia si Rusia si reprezentand peste 1.100 publisheri si serveste lunar peste un miliard de afisari.

In Romania, Httpool activeaza din luna mai 2008, Country Manager-ul Httpool Romania fiind Bianca Vlaston.

“Piata de publicitate online din Romania se dezvolta si se profesionalizeaza. Daca pana anul acesta, fata de alte tari din regiune, mai aveam mult de recuperat, de-acum este o tendinta normala ca piata sa devina un punct de interes pentru marile retele europene de publicitate online. Httpool Romania isi propune sa contribuie la profesionalizarea pietei, la diversificarea ofertelor existente. Httpool investeste in piata din Romania, avand planuri de dezvoltare pe termen lung, asa cum ii sta bine unei piete care incepe sa se maturizeze”
, a declarat ea, la lansarea agentiei in Romania.

nugg.ad AG a fost infiintata in 2006 de Frank Wagner, Stephan Noller si Klaus Kögler si este lider in furnizarea de solutii de targetare comportamentala predictiva pentru administrarea publicitatii in noile medii.

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *