HotelPeeps : Aplicatie hoteliera Social Media

Compania Zitec, unul din principalii producatori locali de aplicatii on-line anunta extinderea portofoliului, prin dezvoltarea in viitor a unei serii de solutii dedicate retelelor sociale.

Prima aplicatie, lansata pentru utilizatorii Facebook se numeste HotelPeeps si a fost conceputa pentru a sprijini turistii in alegerea locurilor de cazare.

Daca pana acum, turistii care isi planificau singuri excursiile, studiau diverse oferte financiare si recenzii de pe site-uri internationale, HotelPeeps va prezenta recomandari de hoteluri din partea prietenilor apropiati, mai exact aceia dintre ei ce au fost in acel oras sau statiune.

“Mizam pe ideea ca o recomandare venita de la un prieten conteaza mult mai mult decat o recenzie, oricat de buna, realizata de un necunoscut. Prin intermediul HotelPeeps se vor putea cere lamuriri suplimentare din partea prietenilor care au fost acolo si astfel decizia alegerii unui hotel va fi mult mai usoara” argumenteaza ideea dezvoltarii aplicatiei Alexandru Lapusan, CEO Zitec.

Un prim obiectiv al companiei este atragerea a peste 50.000 de utilizatori in 2010, tinta considerata realista de managerul Zitec care ia in calcul cei aproape 900.000 de utilizatori romani ai comunitatii Facebook si cresterea foarte puternica din ultimele luni a acestei retele.

Avand in vedere ca solutia este dezvoltata si in limba engleza, initiatorii proiectului se asteapta pe viitor la o adoptie din ce in ce mai puternica a aplicatiei si de catre membrii retelei sociale din intreaga lume.

HotelPeeps nu doar impartaseste recomandari de hoteluri, ci ofera si cele mai bune preturi de cazare pentru acestea, fiind interconectata cu sistemul de rezervari hotels.paravion.ro, dezvoltat la sfarsitul anului trecut de Zitec pentru agentia Millennium Tour.

“HotelPeeps este o abordare noua a Zitec, fiind o aplicatie dedicata exclusiv unei retele sociale. Intentionam sa extindem portofoliul pe acest segment prin alte 2 proiecte pana la sfarsitul anului”, a adaugat Lapusan.

Dezvoltarea HotelPeeps a durat 4 luni, echipa de proiect incluzand 6 persoane si va fi urmata de o promovare in exclusivitate pe Facebook. Aplicatia va fi permanent imbogatita cu noi functionalitati, iar prima dintre ele va simplifica planificarea unei excursii impreuna cu prietenii.

Mai multe detalii pe www.hotelpeeps.com.

Despre Zitec

Zitec este una dintre cele mai importante companii din industria IT romaneasca specializata pe dezvoltarea de produse si aplicatii on-line complexe.

Cu peste 80% din venituri provenite din proiecte externe in SUA, Canada, Marea Britanie, Cipru, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat si de referinte de top pe plan local obtinute de la clienti precum J.W. Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard, Proventys, Polar Rose sau La Farge.

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *