Gratuit pentru trei utilizatori: Solutia DominusCRM

Cu o experienta de peste 5 ani in care a oferit consultanta in implementarea de solutii ERP si CRM, Absol se lanseaza pe piata business din Romania cu propria solutie CRM pentru a veni in intampinarea nevoilor reale cu care se confrunta companiile in managementul propriilor afaceri, oferind gratuit programul in limita a trei utilizatori.

solutie CRMCa urmare a utilitatii demonstrate de programul Dominus SFin, destinat unitatilor bugetare, am decis sa venim si in intampinarea firmelor din mediul privat cu solutia DominusCRM.

DominusCRM este o solutie web-based, cu o interfata usor de folosit,fiind un instrument indispensabil in procesul de vanzare.

Programul este gratuit in limita a trei utilizatori, se ofera suport prin email, precum si actualizari periodice.

Pentru mai multe informatii, urmati linkul: http://www.absol.ro/contact-aspera-bucuresti.php, iar in urma inregistrarii veti fi contactat de un reprezentant al firmei.

Despre Aspera Business Solutions SRL

Aspera Business Solutions este o companie care activeaza pe piata tehnologiei informatiei din Romania. Furnizam solutii de inalta calitate intreprinderilor mici si mijlocii, folosind tehnologia de ultima ora impreuna cu experienta si profesionalismul specialistilor nostri.

Adresa: Str. Aninului, nr. 7, sect. 1, Bucuresti
web: http://www.absol.ro
mail: office@absol.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *