GPS-urile auto Dynavin: mai mult decat un prieten

Sisteme de navigatie auto dedicata produse de Dynavin si comercializate in Romania in exclusivitate de www.edotec.ro, copilotul tau in cursa impotriva traficului urban si nu numai.

magazin online gps edotec logo
Aparatura pentru un autoturism perfect echipat

Sunt aparate de navigatie auto care din fericire sunt proiectate sa va scoata din negura adreselor greu de localizat, competente pentru a va indica drumurile cele mai scurte si, de ce nu, un adevarat buletin de stiri referitoare la radare, camere video ale politiei, drumuri inchise sau blocaje.

DYNAVIN a gandit aceste dispozitive nu doar pentru a fi folosite pe post de localizator de adrese, ci ca pe un „partener de incredere” pentru deplasarile zilnice, sau mai bine spus, ca pe un copilot responsabil cu crearea unei ambiante placut in timp ce dvs. va concentrati pe condus.

Multitudinea de functii incorporate (internet 3G, Bluetooth cu A2DP, Screentouch, slot de card SD, conector CAN-BUS cu posibilitatea integrarii comenzilor de pe volan, Radio Tuner AM/FM cu RDS, TV Tuner tip HD,DVD, interfata IPOD, port USB integrat, Televizor digital extern de mare viteza, sistem de navigatie prin GPS prin TMC ) este incoronata de design elegant pe care aceste dipozitive il au.

In magazinul online www.edotec.ro veti descoperi o lume fascinanta care va va deschide “o poarta” catre lumea sistemelor de navigatie auto tip GPS.

Si tot de aici veti putea documenta vis-a-vis de fiecare tip de sistem in parte in functie de automobilul pe care il conduceti si de necesitatile dvs .

Aceasta lume fascinanta a fost creata de profesionistii  companiei EDOTEC tocmai pentru a va putea raspunde la toate intrebarile direct de la cunoscatori, nu din forum-uri, site-uri sau din alte surse neavizate. www.edotec.ro este locul in care cu siguranta veti gasi ce va este necesar.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *