GPS E500 full options

E500 este un GPS full options ultraplat , de numai 12 mm, si cu un ecran generos de 5 facand parte din ultima generatie de navigatoare bazate pe Windows CE 6.0 si procesorare rapide de 500 Mhz.

Noutatea absoluta a GPS-ului E500 o reprezinta posibilitatea de navigare pe internet. Acest lucru se realizeaza utilizand conexiunea Bluetooth cu un telefon mobil.

Functia Car Kit Bluetooth permite efectuarea de apeluri telefonice de pe ecranul navigatorului utilizand difuzorul acestuia pentru convorbiri de tip maini libere.

GPS Evolio E500
Evolio E500
poate transfera agenda de contacte a telefonului mobil in memoria GPS-ului, inclusiv SMS-uri si fisiere multimedia de tip foto, video, audio, totul prin intermediul conexiunii bluetooth.

Capabilitatile multimedia extinse ale noului GPS Evolio, impreuna cu ecranul de dimensiuni mari, confera o experienta completa la bordul masinii.

Astfel, E500 pune la dispozitia utilizatorilor un player video , o consola cu jocuri incluse si o aplicatie de management al fotografiilor, cu functii de rotire , marire, micsorare, afisare automata, plus aplicatiile Calculator si Calendar.

Fisierele multimedia pot fi redate in mai multe formate, ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4, FLV, JPG, BMP, PNG iar capacitatea maxima de stocare a lor pe cardul SD/SDHC este de 4GB cu posibilitatea de upgrade de pana la 16GB.

De asemenea, E500 beneficiaza de functia de e-Reader permitand citirea cartilor in format electronic.

Excelent in receptionarea semnalului datorita receptorului de inalta sensibilitate cu cautare pe 66 de canale, Evolio E500 are consum de energie redus , intrand in categoria produselor ECO.

Produsul este disponibil online si incepand cu data de 15 Martie si in retelele de retail Altex, Domo, MediaGalaxy.

Despre Evolio

Prezent in Romania incepand cu anul 2007 Evolio este unul din liderii industriei de telecomunicatii si al sistemelor de navigatie prin GPS. In cursul anului 2009, Evolio a devenit cea mai cunoscuta marca de GPS din Romania, consolidandu-si pozitia pe piata de profil din tara noastra pe acest segment, dar si pe intreaga gama de produse de telcomunicatii fixe si mobile.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *