Google YouTube

Categorii de filme YouTube

Funny


News : Google incearca sa-si recupereze investitia in YouTube

O distributie larga a video clipurilor pe alte site-uri este o alta cale prin care Google incearca sa-si recupereze investitia facuta in achizitia YouTube.

Google Inc. va incepe sa prezinte video clipuri You Tube pe zeci de alte web site-uri, incercand sa obtina profit din reclamele atasate la aceste clipuri.

Aceasta expansiune reprezinta o incercare de a-si recupera investitia de 1.76 miliarde $ facuta in YouTube, achizitie facuta in urma cu 11 luni.

Google deja ofera anumite reclame atasate unor video clipuri de pe site-ul YouTube.

Reclamele care vor acompania clipurile YouTube nu vor fi in format video.

Insa Google nu va oferi video clipuri din intreaga biblioteca a YouTube, care include o multitudine de video clipuri realizate de amatori. Materialul publicat pe alte site-uri se va rezuma doar la video clipurile ale caror furnizori si-au dat consimtamantul.

Daca distributia larga a video clipurilor va avea succes, Google ar putea distribui si alte tipuri de continut, precum stiri si fisiere audio, in vasta sa retea de parteneri advertising.

Pana acum, Google a furnizat doar reclame legate de cererile de cautare si alt continut de pe paginile partenerilor sai AdSense.

Cu noua schimbare, web site-urile participante in programul AdSense pot acum specifica ce tipuri de video clipuri YouTube doresc sa afiseze pe paginile lor. Mai mult de 100 de furnizori de video si-au dat acordul pentru ca Google sa distribuie continutul lor.

Google va imparti venitul generat de video clipurile YouTube cu furnizorul de continut si site-ul care-l afiseaza.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *