Google lanseaza pachetele corporative

Google, compania care detine cel mai utilizat motor de cautare pe Internet, a inceput livrarile unui set de instrumente software pentru afaceri, contra-cost, in incercarea de a spori atractivitatea ofertei de servicii pentru clientii corporatisti, transmite Reuters.

Google Apps-Premier Edition este cea mai avansata editie a pachetului de aplicatii web Google Apps, fiind proiectata pentru a ajuta companiile mari sa integreze instrumentele Google in sistemul complex de management pentru controlul retelelor computerizate.

Google Apps furnizeaza deja gratuit serviciul de e-mail Gmail, serviciul de mesagerie instant Google Talk si serviciul de planificare calendaristica Google Calendar.

Pretul pachetului Google Apps-Premier Edition se ridica la 50 de dolari pe an pentru un angajat. Google asigura servicii de suport tehnic prin telefon, pana la 10 gigabiti de memorie pentru un utilizator si prezinta garantia ca serviciile de e-mail vor functiona aproape permanent.

Putem furniza un produs mai functional la un pret mai redus“, a spus diectorul general al companiei, Eric Schmidt, comparand propriul de instrumente software cu produsul concurent Microsoft Live.

Pachetul include Google Docs & Spreadsheets, program care permite echipelor de utilizatori sa colaboreze online la scrierea si editarea documentelor de tip Word sau Excel.

“Intre potentialii clienti pentru noua versiune Google Apps se numara functionarii din centrele de retail, operatorii retelelor de servicii pentru clienti prin telefon si angajatii din unitatile de productie, segmente de activitate unde proprietarii refuza adesea sa achizitioneze sisteme computerizate scumpe”, a afirmat vicepresedintele diviziei Google pentru clientii corporate, Dave Girouard.

Desi companiile mari vor necesita in general mai mult timp pentru a integra Google Apps, acestea vor avea echipe mai mici interesate de inovatie si care se pot adapta la noul pachet de servicii“, a afirmat Schmidt.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *